Αθλητισμός Μπάσκετ

Ο κορυφαίος Βασίλης Σκουντής και σπουδαίες μορφές του Ελληνικού μπάσκετ στην Κεφαλονιά (video)

Ακούστε το άρθρο

Το συναπάντημα δε μπορεί παρά να είναι καλό και πραγματικά περιποιεί πολύ μεγάλη χαρά και τιμή να έχουμε στην Κεφαλονιά, τον κορυφαίο έλληνα αθλητικό δημοσιογράφο, Βασίλη Σκουντή και μερικούς από τους ανθρώπους που έγραψαν ξεχωριστές σελίδες στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ.

Δυο είναι τα γεγονότα τoυ Σαββάτου. Το πρώτο σημαντικό είναι η παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Σκουντή, «Είμαστε πια Πρωταθλητές» που έγινε στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος». Ένα βιβλίο γραμμένο με την εξαιρετική πένα του Βασίλη Σκουντή για την επίσημη αγαπημένη Εθνική Ομάδα Μπάσκετ, που βρέθηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι της Ευρώπης το 1987! Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό ήταν ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ ανάμεσα στον Κεφαλληνιακό και τον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδα (Σ.Π.Α.Κ.Ε) που έγινε στις 8.30 μμ στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» του Αργοστολίου.

Εξου και στην Κεφαλονιά παραβρέθηκαν  μεγάλες προσωπικότητες που δόξασαν το ελληνικό μπάσκετ, ο Λιβέρης Ανδρίτσος, ο Μιχάλης Κυρίτσης, ο Γιώργος Σκροπολίθας και πολλοί άλλοι “ήρωες” του μπασκετικού παρελθόντος… Στην συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα  το μεσημέρι στο café Antico στο Αργοστόλι, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Ξενοφών Ευαγγελάτος, αναλύθηκε το καλό αυτό συναπάντημα στην Κεφαλονιά! Στο πάνελ βρέθηκαν, εκτός από των προαναφερόμενων, ο πρόεδρος του Κεφαλληνιακού Αντώνης Κουταβάς, ο πρώην πρόεδρος του ΣΠΑΚΕ Νίκος Μπαρπανικολάς, καθώς και η κα Ελένη Γρεκούση και κ. Ηλίας Πίρλος, από το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας, όπου συγκεντρώθηκαν  τα τρόφιμα του χθεσινού  αγώνα και θα διατεθούν σε συσσίτια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη .

Πηγή: www.inkefalonia.gr

Όλη η επικαιρότητα