Ποδόσφαιρο

Ο Κώστας Μανωλάς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό: «Ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος»

Ακούστε το άρθρο

Ο Κώστας Μανωλάς θέλησε να πει “αντίο” στον Ολυμπιακό, μέσω των social media και αποκάλυψε πως αποφάσισε να φύγει από Πειραιώτες, όταν κατάλαβε πως δεν ήταν αναγκαίος για την ομάδα.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, ο Κώστας Μανωλάς -ο οποίος εδώ και λίγες ώρες είναι ποδοσφαιριστής της Σάρτζα- ευχαρίστησε τα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διευκρινίζοντας τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τους “ερυθρόλευκους”.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για τη στήριξή τους και υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός θα είναι η αγαπημένη του ομάδα.

Το μήνυμα του Κώστα Μανωλά

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φροντιστές και όλους μέσα στο Ρέντη! Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο γιατρό κ. Χρήστο Θέο, τον Χρήστο τον Μουρίκη και τους φυσιοθεραπευτές που με βοήθησαν να επανέλθω γιατί πέρσι πέρασα μια δύσκολη στιγμή!!

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, δεν πάνε πάντα στη ζωή. Κατάλαβα και ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στην ομάδα και αποφάσισα να φύγω. Δεν υπήρχε ποτέ θέμα χρημάτων!

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού για όλη την στήριξή του. Θα τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου, όπως και την αγαπημένη μου ομάδα! Ζήτω ο Ολυμπιακός!!»

Όλη η επικαιρότητα