Ψυχαγωγία

Ο Κουέντιν Ταραντίνο δεν έχει ιδέα ποια θα είναι η 10η και τελευταία ταινία του

Θα είναι το Kill Bill 3; Θα είναι κωμωδία; Ο σκηνοθέτης δεν γνωρίζει!
Ακούστε το άρθρο

Ο Κουέντιν Ταραντίνο είπε πως θέλει να κάνει μια κωμωδία, αν και δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποια θα είναι η επόμενη του ταινία μετά το “Once Upon a Time in Hollywood”.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, όπου τιμήθηκε για το σύνολο της καριέρας του από τον Ιταλό “Μαέστρο του Τρόμου” Ντάριο Αρτζέντο. Εκεί ρωτήθηκε αν το “Kill Bill 3” θα είναι η 10η και τελευταία του ταινία, με τον ίδιο να απαντά “Γιατί όχι;”

Σύμφωνα με το Variety, o σκηνοθέτης μίλησε επίσης για τα μελλοντικά του σχέδια, στα οποία συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο κριτικής κινηματογράφου και μια τηλεοπτική σειρά, πριν από αυτά ωστόσο είπε πως θέλει να κάνει μια κωμωδία.

Στη συνέχεια περιέγραψε ένα σενάριο που δουλεύει, λέγοντας ότι: “δεν θα είναι η επόμενη μου ταινία, αλλά κάτι άλλο που σκέφτομαι να κάνω”. Είπε πως πρόκειται για ένα σπαγγέτι γουέστερν και πρόσθεσε: “Θα είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Επειδή θέλω να το γυρίσω σε σπαγγέτι γουέστερν στυλ, όπου ο καθένας θα μιλά διαφορετική γλώσσα… ”

Ο Ταραντίνο εξήγησε επίσης ότι με τα μαθήματα υποκριτικής που έκανε κατάλαβε ότι ήθελε να σκηνοθετήσει. Είπε: “Όχι μόνο αγαπούσα τις ταινίες περισσότερο από τα άλλα παιδιά της τάξης, αλλά νοιαζόμουν για αυτές, ενώ οι άλλοι μαθητές νοιάζονταν μόνο για τον εαυτό τους. Αγαπούσα πάρα πολύ τις ταινίες για να γίνω ηθοποιός”, ενώ πρόσθεσε “Δεν ήθελα απλώς να εμφανιστώ σε αυτές. Ήθελα η ταινία, να είναι δική μου ταινία.”

Να σημειώσουμε πως το 2016 ο Ταραντίνο δήλωσε ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί μετά την ολοκλήρωση 10 ταινιών μεγάλου μήκους. Το “Once Upon a Time in Hollywood” (2019) ήταν η ένατη του ταινία.

Πηγή: perpetual.gr

Όλη η επικαιρότητα