WEB tv Κινηματογράφος

Ο Κρις Ίβανς αφήνει τη στολή του «Captain America» το 2019 [TRAILER]

Ακούστε το άρθρο

Τους τελευταίους μήνες, οι υπεύθυνοι του Marvel Cinematic Universe έχουν δηλώσει ασαφώς πως το σύμπαν θα συνεχιστεί μεν, αλλά με πολλές διαφοροποιήσεις στο μέλλον. Κομβικό σημείο σε αυτές θα είναι τα 2 επόμενα «Avenges» που γυρίστηκαν μαζί, με το «Infinity War» να βγαίνει στις αίθουσες στα τέλη Απριλίου και το ατιτλοφόρητο ακόμη «Avengers 4» μέσα στο 2019.

Για το δεύτερο θα γίνουν κάποια επαναληπτικά γυρίσματα μέσα στο φθινόπωρο στα οποία θα συμμετάσχουν μάλλον για τελευταία φορά κάποιοι ηθοποιοί που ακολουθούν το σύμπαν από το ξεκίνημά του. Αυτό ανακοίνωσε ο «Captain America» Κρις Ίβανς, δηλώνοντας πως το τέταρτο φιλμ των Εκδικητών θα είναι η τελευταία του συμμετοχή στον κόσμο της Marvel. Χωρίς να έχει γίνει κάποια αντίστοιχη δήλωση, το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Χέμσγουορθ και Σκάρλετ Γιοχάνσον, εκτός αν κάποιος από αυτούς δεν προλάβει ούτε το τέταρτο φιλμ καθώς οι αδερφοί Ρούσο που επιμελούνται τις 2 ταινίες έχουν αφήσει αιχμές για πιθανό θάνατο βασικού χαρακτήρα στο «Infinity War».

Τα Marvel Studios, με τη συνεισφορά της πανταχού παρούσας Ντίσνεϊ, θα συνεχίσουν πάντως να παράγουν ταινίες από το σύμπαν για όσα χρόνια υπάρχει ενδιαφέρον από το κοινό, ενώ δεν είναι απίθανο να δημιουργηθεί και κάποια (ή κάποιες) σειρά για την διαδικτυακή πλατφόρμα που ετοιμάζει η Ντίσνεϊ και θα έχει σκοπό να χτυπήσει το Netflix. Όπως και να ‘χει, αυτή η διετία θα είναι ένα μεταβατικό στάδιο για το σύμπαν με βάση όσα γίνουν στις 2 ταινίες των «Εκδικητών».

Πηγή: cinemagazine

Όλη η επικαιρότητα