Ηλεία Πολιτισμός

Ο Kristo από την Αμαλιάδα στη διεθνή έκθεση στο Λούβρο!

Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη στιγμή για τον ζωγράφο από την Αμαλιάδα Kristo Defrim Hasa, ο οποίος θα συμμετάσχει με δύο έργα του στην διεθνή έκθεση ζωγραφικής στο Μουσείο Τέχνης στο Λούβρο, στο Παρίσι.

Πρόκειται για μεγάλη στιγμή για τον βραβευμένο ζωγράφο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα συγκινημένος για την μεγάλη αυτή στιγμή που έρχεται σε λίγες μέρες.

Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που θα λάβω μέρος στη διεθνή έκθεση ζωγραφικής στο μουσείο τέχνης Λούβρο – Παρίσι με άλλους 39 καλλιτέχνες από διάφορα κράτη του κόσμου.  Καλεσμένος από τη γκαλερί «Marina Volpi» από τη Φλωρεντία, Ιταλία , όπου έχουν επιλέξει δύο δικά μου έργα σε τεχνική μολύβι και ξυλομπογιές σε διαστάσεις 70×50.

Κάπου –  κάπου στη ζωή μας χρειάζεται να σταματάμε και να γυρίζουμε το κεφάλι μας πίσω και να κοιτάμε το δρόμο του πως φτάσαμε μέχρι εδώ. Τις χαρές και τις δυσκολίες που  περάσαμε, τους ανθρώπους που μας στήριξαν,  που συνεργαστήκαμε, που μας σεβάστηκαν, μας πρόσφεραν δουλειά, που μας βοήθησαν πραγματικά και μας αγάπησαν», είπε χαρακτηριστικά.

Όλη η επικαιρότητα