Lifestyle

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε γιατί δεν επιτρέπει στα παιδιά του να τον βλέπουν στην τηλεόραση

Ακούστε το άρθρο

Ο ηθοποιός, Λεωνίδας Κακούρης, μίλησε σε πρωινή εκπομπή για τις τηλεοπτικές επιτυχίες του και την όμορφη οικογένεια του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#leonidaskakouris #toofareastproductions

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TooFarEast Productions (@toofareast) στις

Η τηλεοπτική του επιτυχία

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ με την αποδοχή που έχει η σειρά και την αγαπάει ο κόσμο. Στην αρχή θα ήθελα έναν ίσως λίγο καλύτερο χαρακτήρα αλλά έτσι είναι τα πράγματα γιατί οι ρόλοι είναι καλοί ή κακοί. Αν είχατε τη δυνατότητα να επιλέξω, θα προτιμούσα κάποιον άλλο χαρακτήρα. Φυσικά, όμως, διαβάζοντας τον ρόλο κατάλαβα πως πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο και εξαιρετικό ρόλο. Δεν ξέρω τι παραπάνω μπορείς να παίξεις στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή αν αρνηθείς τον Δούκα. Η προσδοκία για την επιτυχία υπήρχε. Ένα ένα τα στοιχεία που έμπαιναν, τα ονόματα των συνεργατών, το σενάριο και οι σκηνοθέτες έδειχναν ότι θα γίνει κάτι πολύ ξεχωριστό», αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Οι ανατροπές είναι πολλές, τα επεισόδια πολλά, οι ιστορίες τρέχουν και όλα είναι σε εξέλιξη. Τίποτα δεν μένει σταθερό», είπε για το σίριαλ που πρωταγωνιστεί ο Λεωνίδας Κακούρης.

Τα παιδιά μου δεν βλέπουν «Άγριες Μέλισσες»

«Είναι αργά η σειρά για τα παιδιά μου, την επομένη έχουν σχολείο και πρέπει να κοιμούνται», αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Σε παλαιότερη συνέντευξη μάλιστα είχε περιγράψει και μια αστεία αντίδραση που είχε από τηλεθεάτρια στο δρόμο.

– Επειδή τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση ερμηνεύεις κυρίως τους ρόλους των κακών, έχει τύχει να συναντήσεις περίεργες αντιδράσεις από τον κόσμο στον δρόμο;

«Το πιο χαρακτηριστικό που θυμάμαι είναι, όταν πέρσι έπαιζα στην «Επιστροφή», που με είδε μια κυρία ξαφνικά μπροστά της και από το βλέμμα της κατάλαβα ότι είχε παγώσει το αίμα της. Είδα κι έπαθα να την ηρεμήσω και να της εξηγήσω ότι είναι άλλο αυτό που κάνουμε στην τηλεόραση κι άλλο αυτό που είμαστε στη ζωή μας. Τώρα ο κόσμος είναι πολύ ζεστός και μου μιλούν γενικά για τη σειρά, λέγοντάς μου ότι οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν γεμίσει τα βράδια τους», είπε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κακούρης

via

Όλη η επικαιρότητα