Lifestyle

O Mάικλ Φασμπέντερ παντρεύεται την Αλίσια Βικάντερ και ετοιμάζονται για το «πάρτι της χρονιάς» στην Ίμπιζα

Ακούστε το άρθρο

Ο Μάικλ Φασμπέντερ, ένας πιο περιζήτητους εργένηδες του Χόλιγουντ ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή για χάρη της Αλίσια Βικάντερ.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της βρετανικής «Sun», το ζευγάρι αναμένεται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου σε μία μυστική τελετή στην Ίμπιζα ( ή Ιμπίθα) τον ερχόμενο μήνα.

Ο Βρετανός ηθοποιός καλύπτει όλα τα έξοδα για τη μεταφορά και τη διαμονή των καλεσμένων σε πεντάστερο θέρετρο του νησιού ενώ σύμφωνα με πληγή προσκείμενη στο ζευγάρι: «οι λεπτομέρειες του πάρτι είναι επτασφράγιστο μυστικό. Στους καλεσμένους έχει ειπωθεί να φτάσουν στο νησί μια συγκεκριμένη ημερομηνία, θα τους παραλάβουν και θα τους πάνε στο ξενοδοχείο. Θα είναι το πάρτι της χρονιάς».

Ο 40χρονος Ιρλανδός ηθοποιός και η 28χρονη συνάδελφός του από τη Σουηδία γνωρίστηκαν πριν από τρία περίπου χρόνια στα γυρίσματα της ταινίας «The Light Between Oceans».

Μέχρι πρότινος ο Φασμπέντερ τηρούσε σιγή ιχθύος για το ειδύλλιο, αλλά σε μία συνέντευξή του την περασμένη χρονιά είχε δηλώσει σιβυλλικά: «Απλώς έγινε. Είναι καλό που έγινε. Είναι αυτό που είναι».

Πηγή: lifo.gr

Όλη η επικαιρότητα