ΕΠΣ Ηλείας

Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΑ – ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ 2 – 0: 2Χ2 με γκρίνια για τη διαιτησία από τους φιλοξενούμενους!

Ακούστε το άρθρο

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην έδρα του,  πέτυχε χθες το απόγευμα ο «νεοφώτιστος» Α.Ο. Μακρισίων, επικρατώντας του Αλφειού Επιταλίου που φωνάζει για τη διαιτησία , με σκορ 2 – 0! Στο α΄ μέρος το ματς είχε ελάχιστες φάσεις, και έτσι όλα έγιναν στην επανάληψη! Έτσι στο 57΄ο Μάζης με πλασέ έκανε το 1 – 0, όμως ο βοηθός Καραμέρος αρχικά υπέδειξε  το σκόρερ  σε θέση οφ – σαιντ! Το ματς διεκόπη για δέκα λεπτά και όταν επανήρχισε το γκολ μέτρησε,  υπό τα έντονα παράπονα των φιλοξενούμενων! Έκτοτε βέβαια «χάλασε»…, και στο 70΄ τραυματίστηκε ο Τσίτσος , για να έχουμε νέα διακοπή, διάρκειας 5 λεπτών, μέχρι να γίνει τελικά αλλαγή! Για να φτάσουμε στο 88΄οπου ο νεοεισελθών Πετρόπουλος με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 2 – 0! Στο επόμενο λεπτό και σύμφωνα με το Φ.Α. αποβλήθηκε με 2η κίτρινη για σκληρό παιχνίδι ο Κ. Σεμπέκος του Αλφειού και έκτοτε δεν παίχτηκε μπάλα! Για να  έχουμε μια απευθείας κόκκινη κάρτα στο 92΄του Πρίφτη , γιατί  σύμφωνα με το διαιτητή Παναγόπουλο, χτύπησε με τον αγκώνα του παίκτη του ΑΟΜ, για να ολοκληρωθεί με φοβερά παράπονα από πλευράς Αλφειού, που για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική «βράζει» για την διαιτησία!

ΜΑΚΡΙΣΙΑ: Τσάμπρας, Γ. Ηλιόπουλος, Ηλιόπουλος Φ.(89΄Αντύπας), Διονυσόπουλος, Τσίτσος(70΄Κύτταρης), Μπαλαούρας, Μούτσος,  Καββαθάς, Σταματελάτος(89΄Μπακόπουλος), Μάζης,  Μπατζάκας(86΄Πετρόπουλος ).

ΑΛΦΕΙΟΣ: Μπίζος, Πρίφτης, Σακελλαρίου(80΄Χαραλαμπόπουλος),  Μανέτας, Σεμπέκος,Τεκερλέκης, Πεσκελίδης (80’Καλαντζής ), Κακαλής, Μπάρκας, Νικολόπουλος(80’ Τσιγκούνης), Στροφύλλας.

Όλη η επικαιρότητα