Κόσμος

Ο Μακρόν ρωτάει 7χρονο χωρίς ρούχα τι… καριέρα θα ακολουθήσει (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ο Εμανουέλ Μακρόν, στο περιθώριο της περιοδείας του, έμοιαζε να απολαμβάνει τη συνομιλία που είχε μποροστά στις κάμερες με μια παρέα πιτσιρικάδων.

Ανάμεσά του κι ένας επτάχρονος χωρίς ρούχα, ο οποίος ομολογουμένως ήταν ο πιο επικοινωνιακός της παρέας αφού δεν δίστασε να έχει ένα “τετ-α-τετ” με το Γάλλο πρόεδρο, μπροστά στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Τα χαμόγελα όλων πάγωσαν όταν ο Γάλλος πρόεδρος ξεστόμισε ίσως την πιο άτοπη ερώτηση όλων των εποχών: Απευθυνόμενος στο αγοράκι, η ένδεια του οποίου ήταν εμφανής, το ρώτησε τι… καριέρα θέλει να ακολουθήσει όταν μεγαλώσει.

Η έκφραση του παιδιού στο άκουσμα της ερώτησης, είναι στην κυριολεξία αυτό που λέμε “μια εικόνα, χίλιες λέξεις”.

https://www.youtube.com/watch?v=yk3ILuZY4mI

Ωστόσο, ο λαλίστατος πιτσιρικάς δεν τα έχασε και απάντησε ότι θα ήθελε να γίνει αστυνομικός. Με τον Εμανουέλ Μακρόν να στρέφεται προς τον αρχηγό της αστυνομίας και να του λέει ότι έχει μπροστά του έναν υποψήφιο μελλοντικό συνάδελφο…

Το στιγμιότυπο φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τα γαλλικά και διεθνή ΜΜΕ, αλλά ούτε και από τους χρήστες των social media που έκαναν “πάρτι” με την γκάφα Μακρόν αλλά και με την αντίδραση που είχε το χαριτωμένο αγοράκι.

Πηγή: news247.gr 

Όλη η επικαιρότητα