Ελλάδα

O μάνατζερ του Tus απαντά για τα βίντεο κλιπ του ράπερ που γυρίστηκαν στη βίλα του ροζ κυκλώματος

Ακούστε το άρθρο

Στην εξάρθρωση πολυμελούς ροζ κυκλώματος που εκμεταλλευόταν Ελληνίδες φοιτήτριες αλλά και αλλοδαπές γυναίκες προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, το κύκλωμα είχε ξεκινήσει τη δράση του εδώ και μια τριετία, με τον αριθμό των γυναικών που έπεσαν θύματά του να ανέρχεται μόνο για το τελευταίο τρίμηνο σε τουλάχιστον 45. Από αυτές, οι 15 είναι Ελληνίδες φοιτήτριες και σπουδάστριες, ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και μια 17χρονη μαθήτρια Λυκείου.

Το κύκλωμα των μαστροπών αποτελούσαν 26 άτομα, 15 εκ των οποίων έχουν ήδη συλληφθεί μετά από επιχείρηση που πραγματοποίηθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Μαρτίου. Ως αρχηγός θεωρείται ένας 45χρονος φωτογράφος, ο οποίος τραβούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο των γυναικών αφενός για να προσελκύει περισσότερους πελάτες μέσω ιστοσελίδας που είχε στήσει το κύκλωμα και αφετέρου για να εκβιάζει όσες τυχόν αντιδρούσαν.

Όσο για τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα για να δελεάζει όλο και περισσότερα νεαρά κορίτσια, ένα από αυτό ήταν ότι τους έταζαν να τους κάνουν «διάσημες», λέγοντάς τους πως θα συμμετέχουν σε βίντεο κλιπ γνωστού τραγουδιστή της ραπ.

Στο τριώροφο των νοτίων προαστίων, το οποίο ανήκει στον φερόμενο ως εγκέφαλο του κυκλώματος, γυρίστηκε βίντεο κλιπ του TUS. Ο μάνατζερ του ράπερ μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» και ξεκαθάρισε πώς δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα ο καλλιτέχνης.

«Σε καμία περίπτωση δεν θα λογοδοτήσουμε σαν ομάδα για κάποιες πράξεις κάποιων κομπάρσων στα clip μας  ή κάποιου σκηνοθέτη. Καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Αυτό. Έχουμε συνεργαστεί σε επαγγελματικό επίπεδο, όπως έχει συνεργαστεί και με δεκάδες καλλιτέχνες…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Παγανιάς.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

via

Όλη η επικαιρότητα