Super league

Ο Μαρτίνς μέχρι το 2024 στον Ολυμπιακό

Οι Ερυθρόλευκοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο τεχνικό μέχρι το καλοκαίρι του 2024
Ακούστε το άρθρο

Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζουν μαζί! Οι Ερυθρόλευκοι επιβράβευσαν τον Πορτογάλο προπονητή με νέο συμβόλαιο και τον «έδεσαν» στο μεγάλο λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Ο Πέδρο Μαρτίνς το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στα γραφεία των Πειραιωτών στην πλατεία Αλεξάνδρας και αφού συνομίλησε με τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές για δύο ακόμα χρόνια. Μια σπουδαία εξέλιξη για τον πειραϊκό σύλλογο, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί στην τεχνική του ηγεσία τον Πορτογάλο και τον Πέδρο Μαρτίνς να συνεχίζει το έργο του στους Ερυθρόλευκους.

Ο Ιβηρας προπονητής ανέλαβε τον Ολυμπιακό το 2018 και κατάφερε με σκληρή δουλειά και αμέριστη στήριξη από τη διοίκηση του συλλόγου, να δημιουργήσει μια σπουδαία ομάδα. Μια ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου, που έχει πετύχει τεράστιες νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει κατακτήσει εγχώριους τίτλους και έχει κάνει πολλές φορές περήφανο τον κόσμο του συλλόγου.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι του ο Ολυμπιακός έγινε και πάλι παντοδύναμος στην Ελλάδα, με τους Ερυθρόλευκους σε αυτό το διάστημα να έχουν κατακτήσει δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα (19/20, 20/21) και ένα Κύπελλο (19/20). Φέτος, παρά τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, οδεύουν ολοταχώς για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος, με τον Πορτογάλο προπονητή να οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Πειραιώτες σε ένα ακόμα τρόπαιο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό και οι Ερυθρόλευκοι αισθάνονται σιγουριά με τον Ιβηρα τεχνικό στον πάγκο τους. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον Πορτογάλο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο 51χρονος κόουτς ήθελε να παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι και η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε πράξη την επιθυμία του, κρατώντας στον Πειραιά, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Πορτογάλος έχει περάσει στο πάνθεον της ιστορίας του Ολυμπιακού ως ένα από τους πιο πετυχημένους προπονητές, έχοντας 131 νίκες, 34 ισοπαλίες και 31 ήττες σε 196 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ένας πραγματικά εντυπωσιακός απολογισμός, με τους Ερυθρόλευκους να ζουν μεγάλες στιγμές τα τελευταία χρόνια, που φέρουν την υπογραφή του Ιβηρα τεχνικού.

Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί, με στόχο νέες διακρίσεις στην Ευρώπη και ακόμα περισσότερους τίτλους.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα