Lifestyle Κόσμος

Ο Μάθιου Πέρι αποκάλυψε ένα πρωτοφανές μίσος για τον Κιάνου Ριβς

«Γιατί οι αυθεντικοί στοχαστές όπως ο Ρίβερ Φοίνιξ και ο Χιθ Λέτζερ πεθαίνουν, αλλά ο Κιάνου Ριβς εξακολουθεί να κυκλοφορεί ανάμεσά μας;» γράφει στα απομνημονεύματά του, «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» που κυκλοφορεί την 1η Νοεμβρίου.
Ακούστε το άρθρο

Ο προβληματικός αλλά γλυκύτατος απόφοιτος των Friends γύρισε την πρώτη του ταινία, το «A Night in the Life of Jimmy Reardon», το 1988 με τον επί χρόνια καλύτερο φίλο του Ριβς, τον Ρίβερ Φοίνιξ.

Ο Πέρι, 53 ετών, υποδύθηκε τον κολλητό φίλο του Φοίνιξ στην ταινία. Το δίδυμο έγιναν στενοί φίλοι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Σικάγο και ο σταρ γράφει στο βιβλίο του για τον θάνατο του Φοίνιξ από υπερβολική δόση σε ηλικία 23 ετών το 1993: «Ο Ρίβερ ήταν ένας όμορφος άνθρωπος μέσα και έξω και πολύ όμορφος για αυτόν τον κόσμο, όπως αποδείχθηκε. Φαίνεται ότι πάντα οι πραγματικά ταλαντούχοι τύποι πέφτουν».

«Γιατί οι αυθεντικοί στοχαστές όπως ο Ρίβερ Φοίνιξ και ο Χιθ Λέτζερ πεθαίνουν, αλλά ο Κιάνου Ριβς εξακολουθεί να κυκλοφορεί ανάμεσά μας;» συνεχίζει ο Μάθιου Πέρι στα απομνημονεύματά του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing», που κυκλοφορούν την 1η Νοεμβρίου.

Ο Πέρι διηγείται πώς έκλαιγε με λυγμούς όταν ο Φοίνιξ πέθανε έξω από το Viper Room στο Δυτικό Χόλιγουντ, προσθέτοντας: «Άκουσα τις κραυγές από το διαμέρισμά μου- γύρισα στο κρεβάτι- ξύπνησα με τα νέα».

Κατά περίεργο τρόπο, ο Πέρι χαρίζει άλλη μια σπόντα για τον Ριβς στο βιβλίο του, μετά το θάνατο του Κρις Φάρλεϊ.

Ενώ πάλευε με τον εθισμό στο απόγειο της φήμης του στα Φιλαράκια και υποδυόταν τον Τσάντλερ Μπινγκ, ο Πέρι υπέγραψε για την ταινία «Σχεδόν Ήρωες», μια κωμωδία του 1988 με συμπρωταγωνιστή τον Φάρλεϊ.

Όταν έμαθε ότι ο πρωταγωνιστής του SNL είχε πεθάνει από υπερβολική δόση το 1997, σε ηλικία 33 ετών, ο Πέρι φάνηκε και πάλι να θεωρεί άδικο το γεγονός ότι ο Ριβς ήταν ακόμα ζωντανός.

«Έκανα μια τρύπα στον τοίχο του καμαρινιού της Τζένιφερ Άνιστον όταν το έμαθα» γράφει. «Και ο Κιάνου Ριβς συνεχίζει να περπατά ανάμεσά μας».

Κόλλημα; Προσωπική αντιπάθεια; Τίποτα από όλα αυτά; Πραγματικά, κανείς δεν ξέρει.

Σύμφωνα με το IMDb οι δύο τους, ο Πέρι με τον Ριβς δεν έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε κανένα έργο, ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

*Με στοιχεία από pagesix.com

πηγή:in.gr

Όλη η επικαιρότητα