Ελλάδα

Ο μεγάλος γιος της οικογένειας στη Λέρο μιλά για τον εφιάλτη στο σπίτι τους

Ακούστε το άρθρο

Για τη φρίκη που βίωναν ο ίδιος και τα αδέρφια στη Λέρο μίλησε ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», κάνοντας αποκαλύψεις για τον πατέρα του που, όπως λέει, τον χτυπούσε μέχρι τα 23 του χρόνια.

Μιλώντας για τον εφιάλτη μέσα στο σπίτι, μια υπόθεση που αποκαλύφθηκε πρόσφατα και σόκαρε την ελληνική κοινή γνώμη, ανέφερε πως ο πατέρας του ήταν εκείνος που έκανε κουμάντο στο σπίτι. «Μόνο ο πατέρας μου. Η μητέρα μου δεν είχε να πει… Μπορείς να τον πεις νευρικό, απότομο, συνέχεια στον τσαμπουκά. Μας χτυπούσε. Μέχρι τα 23 μου με χτυπούσε. Για τη μητέρα μου δεν το ξέρω, απλά έχω ακούσει από γειτόνους ότι τη χτυπούσε και τη μητέρα μου. Μου έχει πετάξει σίδερο, μου έχει ανοίξει το κεφάλι…».

Όσον αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση, δήλωσε πως δεν γνώριζε. «Εμένα δεν μου είχαν πει τίποτα τα παιδιά. Έπεσα από τα ουράνια όταν το έμαθα την Κυριακή… Ο αδερφός μου είχε κάποιες χειρονομίες από τον πατέρα μου παλαιότερα. Δεν πήγε το μυαλό μου, ούτε ήξερα ότι είναι άξιος να κάνει αυτό που έκανε στην αδερφή μου». «Πώς ήταν μέσα στο σπίτι η μητέρα;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τον ίδιο να απαντά: «Μια ζωή φοβισμένη και στενοχωρημένη. Και δεν σου έλεγε τι έχει. Μόνο έκλαιγε. Ό,τι και να έγινε με τη μητέρα μου, αυτός την έβαζε. Η μητέρα μου δε φταίει. Μόνο για το ότι ήξερε και δε μιλούσε…». Σε ερώτηση για το πότε ξεκίνησε ο πατέρας να κακοποιεί σεξουαλικά την αδερφή του, ο 27χρονος απάντησε ότι, όπως έμαθε, αυτό συνέβαινε από τα 9 χρόνια της. «Δεν ήξερε πού να μιλήσει το παιδί. Ντρεπόταν».

πηγή

Όλη η επικαιρότητα