Προγνωστικά

Ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου έρχεται στο Pamestoixima.gr με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές

Αργεντινή-Γαλλία με Money Back, Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις και World Challenge*
Ακούστε το άρθρο

Η Αργεντινή και η Γαλλία έκλεισαν ραντεβού για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την Κυριακή, στις 17:00, αρχίζει το παιχνίδι που θα αναδείξει την νέα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Ο μεγάλος τελικός έχει ήδη … ξεκινήσει στο Pamestoixima.gr. Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές προσφέρονται για το παιχνίδι Αργεντινή-Γαλλία, για τα γκολ, τους σκόρερ, τις κάρτες, τα κόρνερ, τα πέναλτι, τα τάκλιν, τα σουτ, τις ασίστ, τις πάσες, τις προσπάθειες προς την εστία.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει, τόσο στον μεγάλο τελικό Αργεντινή-Γαλλία, όσο και στον μικρό τελικό του Σαββάτου Κροατία-Μαρόκο, την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους, καθώς και την προωθητική ενέργεια «Money Back»*.

Ένα ξεχωριστό δώρο* κάθε μέρα με το World Challenge

Συνεχίζεται και το World Challenge το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr με μοναδικές προσφορές* για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με δώρα παγκοσμίου επιπέδου.

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Μοναδικά έπαθλα περιμένουν όσους τερματίσουν στην κορυφή του World Challenge, από το Pamestoixima.gr.

Καθημερινά μια καινούργια πρόκληση περιμένει τους παίκτες του Pamestoixima.gr στο World Challenge.

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr

Κάθε μέρα το Pamestoixima.gr προσφέρει και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Δείτε τις σημερινές προσφορές στο ποδόσφαιρο για τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας και στο μπάσκετ για τη Euroleague:

  • Παναθηναϊκός-Βόλος (17:30): Να σκοράρει ο Αντράζ Σπόραρ  – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Ολυμπιακός-Ατρόμητος (19:30): Να σκοράρει ο Χάμες Ροντρίγκες  – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Ζαλγκίρις-Ρεάλ Μαδρίτης (20:00): Διαφορά νίκης Ρεάλ Μαδρίτης 6-10 πόντοι.
  • Βιλερμπάν-Ολυμπιακός (22:00): Διαφορά νίκης Ολυμπιακού 6-10 πόντοι.

Όλη η επικαιρότητα