Ηλεία

Ο μικρός Παναγιώτης  – Ραφαήλ είναι παιδί όλων των Ελλήνων: Πλημμύρισε από κόσμο κάθε ηλικίας η πλατεία Κύπρου στον Πύργο

Ακούστε το άρθρο

Πλημμύρισε χθες η πλατεία Κύπρου στον Πύργο από κόσμο και κυρίως από μικρά παιδιά, που θέλησαν να στείλουν τις ευχές και την αγάπη τους στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ που χρειάζεται άμεσα θεραπεία στην Αμερική για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Την εκδήλωση στην πλατεία Κύπρου οργάνωσαν το Parea Café, το εστιατόριο Πιπερίτσα, αλλά και ο παιδότοπος Ακαντού, η ψυχολόγος Ελένη Παναγούλια και το μασάζ Άγριος Νικόλαος, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για αυτόν τον ιερό σκοπό.

Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσαν και οι βουλευτές Ηλείας κ.κ. Διονύσης Καλαματιανός και Μιχάλης Κατρίνης που στην σύντομη ομιλία τους, αφού ευχαρίστησαν όσους ανταποκρίθηκαν σε αυτή την πρόσκληση, ευχήθηκαν ο μικρός Παναγιώτη Ραφαήλ πολύ σύντομα να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

Επίσης ο Γιάννης Πλεμμένος από τους διοργανωτές των εκδηλώσεων τόνισε ότι η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε για την θεραπεία του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ ήταν απόλυτα ικανοποιητικό.

Την εκδήλωση στήριξαν έμπρακτα τα καταστήματα: Βασιλόπουλος χαρτικά, Νίκος Κοροβέσης (Κουρούβανης) Κακόβατος, Λιναρδόπουλος- οπτικά, Μουστακάκης- εμπόριο διανομές, Δημήτρης Νικολακόπουλος- φυσικοθεραπευτής, Παρράς-euronics, ΑΧΑ ασφαλιστική, Clear Net, Mercado bar, Pits Fitilli, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα Πατρίς Πύργου, το patris news, η ΟΡΤ television, η ΟΡΤ FM και η MULTI PRODUCTIONS.

Στην δράση συμμετείχαν η ομάδα Πανηλειακός, ο σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας, ο σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και ΑμεΑ Ήλις, το ΕΕΕΕΚ Πύργου και το Νηπιαγωγείο Κατακόλου.

Οι εκδηλώσεις

Όσον αφορά τις όμορφες εκδηλώσεις που έγιναν για τους μικρούς και μεγάλους στον χώρο της πλατείας Κύπρου, ξεχώρισε η παρουσία των Magical & Fun Group Varvasaina N. Ilias “kόnstantin” που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τη διασκέδαση των μικρών φίλων, ενώ υπήρχε ακόμη face painting, αλλά και κεράσματα προσφορά των συμμετεχόντων…

Το βράδυ το παρών έδωσε και το «Λαϊκό Δίφωνο» με πολύ κέφι και μπρίο.

Όλη η επικαιρότητα