Κόσμος

Ο μικρός πρίγκιπας, η κομμώτρια και τα στοιχήματα για το όνομα του νεογέννητου (PHOTOS + VIDEO)

article-2375299-1af5a9d2000005dc-58_964x737.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αφού οι Βρετανοί πήραν μία γεύση από το βασιλικό βρέφος, τώρα αδημονούν για το όνομά του βάζοντας στοιχήματα.
 
Την ίδια ώρα, τα βρετανικά ΜΜΕ εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στην «βασιλική κομμώτρια» που επιμελήθηκε την ιδιαίτερα επιτυχημένη- όπως την σχολιάζουν – παρθενική εμφάνιση της Δούκισσας του Κέιμπριτζ έχοντας στην αγκαλιά της τον τρίτο διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχήματα, το επικρατέστερο όνομα για τον πιο βαρύ διάδοχο του βρετανικού θρόνου των τελευταίων 100 ετών είναι το «Τζορτζ». Επονται τα ονόματα «Τζέιμς» και «Αλεξάντερ». 

Στο μεταξύ, οι γονείς του βασιλικού βρέφους βρίσκονται από  χτες στο Παλάτι του Κένσινγκτον. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, σύμφωνα με την Daily Mail, βρίσκεται σε 15ήμερη άδεια πατρότητας από το βρετανικό στρατό.

Η χθεσινή εμφάνιση της Κέιτ σχολιάστηκε θετικά από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους όχι μόνο στο βασιλικό βρέφος αλλά και στην ξανθιά κομμώτρια με την προκλητική μπλούζα που επιμελήθηκε την εμφάνιση της μαμάς Κέιτ. Εκτός από το πετυχημένο ντύσιμό της, και το βάψιμο της Δούκισσας του Κέιμπριτζ ήταν διακριτικό, όπως έπρεπε μετά από μία πολύωρη γέννα.

Η ξανθιά κομμώτρια που επιμελείται τα μαλλιά όχι μόνο της Δούκισσας του Κέιμπριτζ αλλά και του πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι η 50χρονη Αμάντα Κουκ Τάκερ. Η Daily Mail που ήταν έξω από την μαιευτική κλινική, απαθανάτησε την βασιλική κομμώτρια με το βαλιτσάκι της έχοντας στον πλευρό της τη νεαρή βοηθό της η οποία κουβαλούσε το καρεκλάκι του βασιλικού μωρού. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η κομμώτρια επισκέφθηκε την μαιευτική πτέρυγα του νοσοκομείου St Mary’ s περίπου τρεις ώρες πριν την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ και του Ουίλιαμ  με τον γιο τους. Το φόρεμα της Κέιτ ήταν δημιουργία της αγαπημένης της σχεδιάστριας, Τζένι Πάκαμ.

Τα βρετανικά ΜΜΕ σχολιάζουν θετικά και την επιλογή της Κέιτ να μην κρύψει την κοιλίτσα της και το ότι επέλεξε ένα οικονομικό καρεκλάκι για να μεταφέρθηκε το βασιλικό βρέφος στο παλάτι του Kένσινγκτον – ένα  Britax, αξίας 80 λιρών. 

Την Κέιτ και τον Ουίλιαμ θα επισκεφθούν σήμερα η αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ Πίπα Μίντλετον με τον επίσημο φίλο της Νίκο για να δουν από κοντά το νεογέννητο. Η επίσημη νταντά του μωρού θα είναι η γιαγιά Καρολ, μητέρα της της Δούκισσας του Κέιμπτριτζ, υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα.

πηγή:protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα