Media

Ο μισθοφόρος “ξαναχτυπά”! Το ζεϊμπέκικο στα μπουζούκια

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί μέσα στο Survivor να προσπάθησε να βγάλει το μαχητικό του χαρακτήρα, υπήρξαν όμως στιγμές που είδαμε και τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες. Ο λόγος για τον πρώην μισθοφόρο Κώστα Αναγνωστόπουλο που έφθασε ως την τελική τετράδα και μας χάρισε απίστευτες στιγμές γέλιου με το χορό και το τραγούδι του.

Πρώτη εμφάνιση που σχολιάζεται είναι αυτή στο μεγάλο πάρτυ της ένωσης στο νησί, όπου ο Κώστας Αναγνωστόπουλος καλείται να συμμετάσχει στο διαγωνισμό καραόκε και να τραγουδήσει το “Παιδί γενναίο” του Κωνσταντίνου Αργυρού. Και φυσικά να βάλει φωτιά στα social media με τα σχόλια για τις ερμηνευτικές του ικανότητες, που φάνηκε να μην συγκινούν και τους συμπαίχτες του.

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μόνη φορά που ο πρώην μισθοφόρος σκόρπισε χαμόγελα χαράς, αφού ο χορός του στο πάρτυ της Ελληνοτουρκικής φιλίας στο Survivor έγινε viral…

Και τώρα ο μισθοφόρος ξαναχτυπά με ένα ζεϊμπέκικο στο μεγάλο πάρτυ που έγινε στα μπουζούκια το βράδυ της Πέμπτης… και απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό της Σόφης Πασχάλη!

TLIFE

Όλη η επικαιρότητα