Αθλητισμός

Ο Μήτρογλου δεν κάνει στον Μάγκατ…

o_mitrogloy_den_kanei_ston_magkat.jpg

Ο παραγκωνισμός του Κώστας Μήτρογλου δεν είναι απόρροια της φυσικής κατάστασης του παίκτη αλλά επειδή το στυλ παιχνιδιού του δεν αρέσει στον προπονητή της Φούλαμ Φέλιξ Μάγκατ.

Ακόμη και οι Αγγλοι οπαδοί της Φούλαμ πίστευαν ότι ο αποκλεισμός του Ελληνα επιθετικού απ’ την αποστολή στο ματς με την Τσέλσι οφείλεται σε έλλειψη φυσικής κατάστασης. Ομως ο Γερμανός προπονητής δήλωσε ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα αλλά το γεγονός ότι ο Μήτρογλου έπαιζε σε ένα λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και δεν έχει μάθει να αμύνεται σωστά, όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες. «Ξέρω τις δυσκολίες που υπάρχουν όταν αποκτάς ένα ποδοσφαιριστή από ένα χαμηλότερου επιπέδου πρωτάθλημα.

Ο Μήτρογλου έπαιζε στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και εκεί δεν χρειαζόταν να αμύνεται όπως πρέπει να κάνει εδώ», είπε ο Μάγκατ και συμπλήρωσε:»Πρέπει να δουλέψουμε αρκετά μαζί του για να μπορεί να φτάσει εκεί που θέλουμε».

Οι δηλώσεις του Φέλιξ Μάγκατ αντιμετωπίστηκαν με απογοήτευση από τους οπαδούς της Φούλαμ οι οποίοι περιμένουν πολλά απ’ τον Ελληνα στράικερ, στην προσπάθεια της ομάδας τους να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Πάντως, ο Φέλιξ Μάγκατ είτε δεν έχει παρακολουθήσει τον Μήτρογλου σε αγώνες Τσάμπιονς λιγκ είτε πως και εκεί ο Ολυμπιακός επιτίθετο διαρκώς και ο Μήτρογλου δεν χρειαζόταν να αμύνεται.

www.thetoc.gr

   

Όλη η επικαιρότητα