Categories: Ελλάδα

O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απέλυσε τον δικηγόρο του

Share

Ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ εξέδωσε από τις φυλακές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ενημερώνοντας πως τερματίστηκε κάθε μορφή εκπροσώπησης και νομικής συνεργασίας του ιδίου και του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαΐωαννίδη.

Ο λόγος της απόλυσης του δικηγόρου του Αναγνωστόπουλου δεν έχει γίνει γνωστός.

Πάντως ο ίδιος είχε μιλήσει μόλις 5 ημέρες πριν στα ΜΜΕ σχετικά με την μεταφορά της μικρής Λυδίας στις Φιλιππίνες μαζί με τους γονείς της Κάρολάιν.

Τι είχε πει πριν 5 ημέρες για τον Αναγνωστόπουλο

Ο δικηγόρος του τότε είχε αναφέρει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αιφνιδιάστηκε με τη συγκεκριμένη είδηση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στο TheNewspaper.gr είχε δηλώσει τα εξής:  «Πρόκειται για μία απρόσμενη παραβίαση του δικαιώματος της επικοινωνίας για την οικογένεια του εντολέα μου. Αυτή η εξέλιξη και η μη επικοινωνία με τους γονείς του Μπάμπη, δεν θα κάνει καλό στο παιδί. Είμαι βέβαιος ότι θα δοθεί μία λύση μέσω της δικαστικής οδού. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για την προάσπιση του παιδιού, όπως η παραίτηση από δικαιώματα και η μεταβίβαση της περιουσίας του εντολέα μου».

Σημειώνεται πως η  Σούζαν Κράουτς και η δύο ετών Λυδία, αναχώρησαν αεροπορικώς την Κυριακή για τη Μανίλα, όπου θα διαμείνουν για ένα διάστημα μαζί με την αδερφή της δολοφονημένης Καρολάιν. Η σκέψη της οικογένειας είναι να παραμείνει το παιδί εκεί για την υπόλοιπη ζωή του και η επικοινωνία με τους γονείς του καταδικασθέντα πατέρα να γίνεται μέσω skype.