Categories: Ποδόσφαιρο

Ο Ναμπίλ σώθηκε από τον σεισμό στη Συρία και βρέθηκε στην αγκαλιά του Ρονάλντο

Share

Το ευαίσθητο πρόσωπό του έδειξε για μια ακόμη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος συνεχίζει να προσφέρει τη έμπρακτη συμπαράστασή του στους πληγέντες από το φονικό σεισμό της Τουρκίας και Συρίας.

Συνολικά περισσότεροι από 45.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, από τους φονικούς σεισμούς και ανάμεσά τους, βρισκόταν ο πατέρας του μικρού Ναμπίλ. Το παιδί έζησε μέσα στα συντρίμμια και μάλιστα ο απεγκλωβισμός του καταγράφηκε από κάμερα ομάδας διάσωσης από τη Σαουδική Αραβία.

Όταν ο μικρός ανάρρωσε πλήρως, ζήτησε ως «δώρο» να συναντήσει το είδωλο του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Γενικής Αρχής Ψυχαγωγίας της Σαουδικής Αραβίας, Τουρκί Αλ-Σεϊχί προσπάθησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να βρεθεί ο Ναμπίλ και να μεταφερθεί στο γήπεδο της Αλ Νασρ!

Έτσι και έγινε, ο Ναμπίλ πήγε να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Αλ Νασρ απέναντι στην Αλ Μπατίν, εκεί όπου η ομάδα του Πορτογάλου σταρ νίκησε με 3-1 και μετά το παιχνίδι συνάντησε τον Ρονάλντο!

Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και πανηγύρισαν με το χαρακτηριστικό «Siu» και ο μικρός που ζει από θαύμα, δήλωσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρίσκομαι στη Σαουδική Αραβία και βλέπω από κοντά το είδωλό μου».