Εκλογές Ηλεία Πολιτική

Ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Λέντζα

Ακούστε το άρθρο

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος βρίσκεται ο έμπειρος αυτοδιοικητός παράγοντας Νεόφυτος Παπαδόπουλος, αποδεχόμενος το όραμα του κ. Λέντζα για έναν Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που θέλουμε και μας αξίζει!

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πορεία» κ. Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε τον κ. Νεόφυτο Παπαδόπουλο, τονίζοντας: «Ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος έχει αποδείξει με την πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση πως λειτουργεί πάντα με γνώμονα την προσφορά προς τους δημότες. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη αυτοδιοικητική εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

Από την πλευρά του ο κ. Νεόφυτος Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του Γιάννη Λέντζα και βρίσκομαι στο πλευρό του γιατί είναι ένας νέος και έξυπνος άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει την πορεία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος κατάγεται από τα Λεχαινά και είναι φαρμακοποιός, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Γένοβας και ειδικότητα στη χημεία και τη φαρμακευτική εφαρμογή. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Η μια κόρη του σπούδασε χημικός μηχανικός και η άλλη είναι φοιτήτρια στην αρχιτεκτονική σχολή.

Ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση από το 1994 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Έχει διατελέσει εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος τέσσερις τετραετίες και την τελευταία πενταετία. Επίσης, έχει διατελέσει Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος και μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής και Οικονομικής Επιτροπής. Δραστηριοποιείται στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης με ζήλο και ενδιαφέρον.

Είναι ιδρυτικό μέλος της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  που έχει έδρα την Αμαλιάδα. Συμμετέχει στα κοινωνικά δρώμενα ως ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους, αλλά και σε διάφορες άλλες δραστηριότητες  πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Όλη η επικαιρότητα