Categories: Ηλεία

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Μιχάλης Οικονομόπουλος, στον Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανό

Share

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό, πραγματοποίησε την παρελθούσα Παρασκευή 8 Απριλίου, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Ταξίαρχος κ. Μιχάλης Οικονομόπουλος, με τη ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας παρουσία και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωλένης κ. Αθανασίου, τον υποδέχτηκε στο Επισκοπικό Μέγαρο, τον συνεχάρη για την επάξια προαγωγή και του ευχήθηκε υγεία, καλή δύναμη και επιτυχία στο πολυεύθυνο έργο του, στο πηδάλιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, διαβεβαιώνοντάς τον παράλληλα για την έμπρακτη στήριξη του ιδίου αλλά της Ιεράς Μητροπόλεως, στο δύσκολο έργο και επίμονο αγώνα που δίνει καθημερινά το Αστυνομικό προσωπικό, για να διαφυλάξει το αγαθό της ασφάλειας στην τοπική μας κοινωνία.
Αξίζει ιδιαίτερα να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της συνάντησης μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν επίσης θέματα που άπτονται της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας και αφορούν το πεδίο ενδιαφέροντος των τοπικών Αστυνομικών και Εκκλησιαστικών Αρχών, υπογραμμίζοντας ότι τόσο η τοπική μας Εκκλησία όσο και ο ίδιος o Σεβασμιώτατος προσωπικά, θα βρεθούν αρωγοί και συμπαραστάτες στο σημαντικό έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία.
Άλλωστε είναι διαχρονικά γνωστή η υποδειγματική συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την Ι. Μητρόπολή μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, μέχρι πρότινος υπηρετούσε ως Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες κατά τη θητεία του. Επίσης είχε υπηρετήσει και ως Διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου και ως βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας.
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό, πραγματοποίησε την παρελθούσα Παρασκευή 8 Απριλίου, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Ταξίαρχος κ. Μιχάλης Οικονομόπουλος, με τη ανάληψη των νέων καθηκόντων του. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας παρουσία και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωλένης κ. Αθανασίου, τον υποδέχτηκε στο Επισκοπικό Μέγαρο, τον συνεχάρη για την επάξια προαγωγή και του ευχήθηκε υγεία, καλή δύναμη και επιτυχία στο πολυεύθυνο έργο του, στο πηδάλιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, διαβεβαιώνοντάς τον παράλληλα για την έμπρακτη στήριξη του ιδίου αλλά της Ιεράς Μητροπόλεως, στο δύσκολο έργο και επίμονο αγώνα που δίνει καθημερινά το Αστυνομικό προσωπικό, για να διαφυλάξει το αγαθό της ασφάλειας στην τοπική μας κοινωνία.
Αξίζει ιδιαίτερα να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της συνάντησης μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν επίσης θέματα που άπτονται της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας και αφορούν το πεδίο ενδιαφέροντος των τοπικών Αστυνομικών και Εκκλησιαστικών Αρχών, υπογραμμίζοντας ότι τόσο η τοπική μας Εκκλησία όσο και ο ίδιος o Σεβασμιώτατος προσωπικά, θα βρεθούν αρωγοί και συμπαραστάτες στο σημαντικό έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία. Άλλωστε είναι διαχρονικά γνωστή η υποδειγματική συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την Ι. Μητρόπολή μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, μέχρι πρότινος υπηρετούσε ως Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες κατά τη θητεία του. Επίσης είχε υπηρετήσει και ως Διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου και ως βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας.