Ηλεία

Ο Νίκος Βουρλιώτης στο Δημοτικό Σχολείο Βάρδας!

Μια ανέλπιστη και μεγάλη έκπληξη περίμενε τους μαθητές
Ακούστε το άρθρο

Μια ανέλπιστη και μεγάλη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βάρδας το πρωί της Τρίτης. Ο πολύ γνωστός ράπερ Νίκος Βουρλιώτης(NiVo) επισκέφθηκε το σχολείο, μίλησε και τραγούδησε με τα παιδιά!

Όλα ξεκίνησαν όταν η καθηγήτρια της έκτης δημοτικού κας Τριάδα Καποτά διοργάνωσε μαζί με τους μαθητές μουσική εκδήλωση για την λήξη της σχολικής χρονιάς με τραγούδια του NiVo. Η τάξη απέστειλε επιστολή προς τον τραγουδιστή με την οποία τον καλούσε να τους ακούσει. Και ο NiVo ήρθε!
Όπως τόνισε, δεν υπήρχε περίπτωση να μην επισκεφθεί την Βάρδα, καθώς σε μαγαζί της πόλης έδωσε ένα από τα πρώτα live του με το συγκρότημα Goin’ Through!

Ο Νίκος Βουρλιώτης μίλησε αρχικά στα παιδιά για το bullying και την διαφορετικότητα, ενώ στη συνέχεια τραγούδησε με τα παιδιά δύο τραγούδια του. Μάλιστα, παρέμεινε και για την απονομή των απολυτήριων της έκτης τάξης, ενώ φυσικά φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά του δημοτικού!

Από την ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση δεν θα μπορούσε ένα λείπει ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας ο οποίος είχε προσκληθεί και μοιράστηκε την χαρά των παιδιών!

Παρόντες και ο Προεδρος της Κοινοτητας Βαρδας Παναγοπουλος Παναγιωτης, ο Βουλευτής Ηλείας και αν. ΤομεάρχηςΠροστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Διονύσης Καλαματιανός και ο υποψήφιος Βουλευτής και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα