Categories: LifestyleSmile

Ο ΝΙΝΟ μιλά 20 χρόνια μετά για το “Fame Story”: “Μπήκα πρώτος στην αρένα για σφαγή – Tα φλερτ δεν ήταν αληθινά”

Share

Στο “Καλύτερα Δε Γίνεται” βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου ο ΝΙΝΟ σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη μιλώντας για την προσωπική και καλλιτεχνική του πορεία.

Aπαντώντας αρχικά στη Ναταλία Γερμανού για το κοινό τους ότι είναι “κυκλοθυμικοί” και οι δύο είπε: “Νομίζω ότι είναι ένας παλιός εαυτός. Έχει τελειώσει ο κυλοθυμικός. Το σύστημα σκέψης είναι πιο οργανωμένο θα έλεγα. Με μεγάλωσαν όλες οι καταστάσεις”.

“Όλοι είμαστε σταρ. Όλοι έχουμε κάτι ξεχωριστό. Αρκεί να το ανακαλύψουμε. Πιστεύω ότι όλοι είναι αστέρια” τόνισε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Μιλώντας για τον έρωτα και την αγάπη σημείωσε: “Δεν έχει καμία σχέση η αγάπη με τον έρωτας. Μπορούν να συνυπάρξουν μέσα από μία ερωτική σχέση. Ο έρωτας δεν με εμπνέει, έρχεται για λίγο ξαφνικά και φεύγει, παρόλο που έχω γράψει πολύ για τον έρωτα. Η εξέλιξή του με εμπνέει, η αγάπη”.

Για το κεφάλαιο του Fame Story ο ΝΙΝΟ εκμυστηρεύτηκε: “Τρομερό. Σκεφτόμουν ότι εμείς δείξαμε τον δρόμο. Κάναμε τα λάθη. Δείξαμε ποια λάθη δεν πρέπει να γίνουν. Εγώ τα έκανα όλα. Μπήκα πρώτος στην αρένα για “σφαγή”. Δεν ήξερε κανένας πως να χειριστεί κάτι τέτοιο και τα έκανα όλα τα λάθη και έτσι ήρθαν μετά οι άλλοι και έκαναν λιγότερα και λιγότερα και έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που φοβούνται πάρα πολύ μην κάνουν λάθη” και πρόσθεσε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: “Από το πρώτο δευτερόλεπτο, μόλις μπήκε μέσα κοιταζόμασταν. Ήταν πολύ συμπαθητικός. Μας τα έλεγε, μας μιλούσε, μας έκανε έτσι άνω κάτω και μόλις έφευγε κοιταζόμασταν περίεργα όλοι […] Δεν ήταν έτσι. Υπήρχε αργή κίνηση. Δεν υπήρχε κάτι και να ερωτευτούμε. Τα φλερτ που έβγαιναν προς τα έξω δεν ήταν αληθινά, δεν υπήρχε έρωτας”.

Συμπλήρωσε κλείνοντας για τα talent shows: “Έχουν πολύ νόημα αρκεί αυτός που δηλώνει συμμετοχή να γνωρίζει τι θέλει ακριβώς. Να ξέρει τον εαυτό του, να έχει προσωπικότητα, να γνωρίζει τι θέλει. Να μην θέλει να κάνει κάτι σαν αυτό, κάτι στο περίπου. Αυτό είναι που λείπει”.

πηγή:yupiii