Κόσμος

Ο Πάπας ερωτευμένος με τον πιο ωραίο άντρα του Βατικανού!

Κάτι παράξενο συμβαίνει στο Βατικανό, σύμφωνα με τον διάσημο μπλόγκερ Andrew Sullivan. Όπως παρατήρησε, το γεγονός ότι ο Πάπας δεν θα αποσυρθεί σε κάποια κατοικία, αλλά θα συνεχίσει να ζει στο Βατικανό μαζί με τον έμπιστο γραμματέα του Georg Gaenswein, τον κάνει να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Πάπας είναι γκέι και δεν θέλει να αποχωριστεί τον σύντροφό του.

Ο αρχιεπίσκοπος Georg Ganswein και προσωπικός γραμματέας του Πάπα Βενέδικτου φημίζεται για την ομορφιά του! Μάλιστα πρόσφατα η ιταλική έκδοση του Vanity Fair κυκλοφόρησε με τον γραμματέα στο εξώφυλλο και τίτλο «Πατέρα Georg, δεν είναι αμαρτία να είσαι όμορφος!». Ο «Τζορτζ Κλούνεϊ του Αγίου Πέτρου» επιλέχθηκε από το περιοδικό λόγω της ολοένα και μεγαλύτερης δύναμης που αποκτά στο Βατικανό.


Όπως γράφει ο Sullivan στην ανάρτησή του «Δύο Πάπες, ένας γραμματέας», ο γοητευτικός αρχιεπίσκοπος θα συνεχίζει να ζει με τον Βενέδικτο, ενώ θα δουλεύει για λογαριασμό του νέου Πάπα και αναρωτιέται: «Είναι φυσιολογικό αυτό;».

Ετσι ο μπλόγκερ καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Πάπας είναι ομοφυλόφιλος, ερωτευμένος με τον Georg και εν ολίγοις γράφει ότι το Βατικανό θα πρέπει να μετονομαστεί σε Melrose Place (αναφερόμενος στη γνωστή τηλεοπτική σειρά)!

Όλη η επικαιρότητα