Αρθρογραφία Σαν Σήμερα

Ο Παύλος θα γινόταν σήμερα 41 ετών…

Αν ζούσε σήμερα, ο Παύλος Φύσσας θα γινόταν 41 ετών. Δεν πρόλαβε, όμως.

Αν δεν είχε δολοφονηθεί από τον χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013, ο Παύλος σήμερα, θα γιόρταζε τα γενέθλια του.

Ο Killah P, όπως ήταν γνωστός στην ραπ σκηνή, θα έσβηνε σήμερα τα κεριά της τούρτας του, παρέα με την μάνα, τον πατέρα, την αδερφή του και τους φίλους του.

Όμως ο Παύλος δεν ζει πια, άφησε την τελευταία του πνοή σχεδόν επτά χρόνια πριν, λίγα μέτρα από την πόρτα του σπιτιού του, όταν μαχαιρώθηκε στην καρδιά από έναν στυγνό εκτελεστή του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής.

Ο Παύλος σήμερα μπορεί να είχε οικογένεια, μπορεί να είχε ένα γιο ή μια κόρη.

Ο Παύλος σήμερα σίγουρα θα εξακολουθούσε να φτιάχνει τη μουσική που αγαπά, σίγουρα θα εξακολουθούσε να μη μασάει μπροστά σε κανένα ζόρι.

Ο Παύλος γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 10 Απριλίου του 1979 αλλά έπεσε νεκρός στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013.

Ο Παύλος δολοφονήθηκε από τον χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά και ένα τσούρμο νεοναζί, οι οποίοι μέχρι και σήμερα παραμένουν ατιμώρητοι.

Ο Παύλος, η κυρία Μάγδα, η μάνα του, η οικογένεια του, αλλά και όλοι οι άνθρωποι που τον αγαπούσαν, περιμένουν τη δικαίωση. Όχι γιατί ο Παύλος τους θα γυρίσει πίσω. Όχι, αυτό δεν γίνεται. Περιμένουν την δικαίωση για να μη βρεθεί ποτέ ξανά καμία μάνα και καμία οικογένεια στη θέση τη δική τους, για να πάψουν να ακονίζουν τα μαχαίρια τους οι νεοναζί εγκληματίες, για να μην νικήσει ποτέ ξανά ο φασισμός σε τούτη εδώ τη χώρα.

Όλη η επικαιρότητα