Γ Εθνική

Ο Πέτρος Μίχος στο «τιμόνι»… των «βυσσινί» – Ανανέωσαν Αρβανίτης, Μπουτσικάκης και Μπουζούρας

Ακούστε το άρθρο

Ένα  «φλερτ» από τον περασμένο Ιανουάριο, ανάμεσα στον Αστέρα και τον Πέτρο Μίχο, κατέληξε  χθες σε «γάμο»!

Καθώς η διοικούσα επιτροπή του Αστέρα Αμαλιάδας, ανακοινώσε  την πρόσληψη του έμπειρου Πέτρου Μίχου, στη θέση του τεχνικού της ομάδας, για τη νέα σεζόν.

Στην Κουρούτα έδωσαν χθες το μεσημέρι τα χέρια ο Πέτρος Μίχος και ο Β. Αγγελής για λογαριασμό του Αστέρα

Ο Πέτρος Μίχος εργάστηκε ως προπονητής σε πολλούς συλλόγους, με αρκετές επιτυχίες. Ξεκίνησε το 1994 από την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τον Παναιτωλικό και κατάφερε την περίοδο 1996-97 να τον προβιβάσει στη Β΄ Εθνική.

Στη συνέχεια εργάστηκε σε διάφορα σωματεία, όπως, μεταξύ άλλων, σε: Καλλιθέα, Παναιγιάλειο, Αθηναϊκό, Νίκη Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα, Αιολικό, Ολυμπιακό Λιοσίων, Αστέρα Μαγούλας, Π.Α.Ο. Ρουφ (την περίοδο 2008-09 συνέβαλε καθοριστικά στην κατάκτηση του τίτλου της Δ΄ Εθνικής και της ανόδου) και Φωκικό Άμφισσας. Πέρυσι εργάστηκε στον Αιολικό Μυτιλήνης, ομάδα η οποία αγωνίστηκε στον ίδιο όμιλο με τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στο κέντρο της άμυνας και αργότερα ως αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην ομάδα της γενέτειράς του, τον Παναιτωλικό την περίοδο 1975-76, με τον οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική στις 7 Δεκεμβρίου 1975, δυο μήνες πριν κλείσει τα 17. Αγωνίστηκε τρεις περιόδους, την τελευταία στη Β΄ Εθνική και κλήθηκε στην εθνική Νέων.

Το 1978 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, στον οποίο καταξιώθηκε ως ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς, κλήθηκε διαδοχικά στις εθνικές ομάδες Ελπίδων και Ανδρών και έκανε μεγάλη καριέρα επί 10 χρόνια. Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, τα τέσσερα συνεχόμενα (1980, 1981, 1982, 1983 και 19877), ένα Κύπελλο (1981) και διετέλεσε αρχηγός της ομάδας. Το 1988 πήρε μεταγραφή για τον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο τρεις περιόδους κι έπαιξε για άλλη μια φορά στον τελικό του Κυπέλλου, το 1989. Το 1991 επέστρεψε στον Ολυμπιακό, με σκοπό να κλείσει την καριέρα του αλλά τελικά την επόμενη χρονιά πήγε στον Ιωνικό Νίκαιας και κατέληξε στον Παναιτωλικό, όπου έκλεισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής το 1994, συμμετέχοντας συνολικά σε περισσότερους από 400 αγώνες Α΄ εθνικής.

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, καλωσορίζει τον Πέτρο Μίχο στην οικογένεια της ομάδας.

Πρώτος ανανέωσε ο Δημήτρης Αρβανίτης !

Αφού έκλεισε ο προπονητής με τον καλύτερο τρόπο, ο Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Αρβανίτη. Η ανανέωση του Δημήτρη Αρβανίτη, αποτελεί εισήγηση του νέου τεχνικού Πέτρου Μίχου. Ο Αστέρας εύχεται στον Δημήτρη Αρβανίτη καλή χρονιά με την ομάδα μας.

Ακολούθησε και ο Παναγιώτης Μπουτσικάκης !

Μετά τον Αρβανίτη, ο Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του  και με τον Παναγιώτη Μπουτσικάκη. Η ανανέωση του Παναγιώτη Μπουτσικάκη, αποτελεί εισήγηση του νέου τεχνικού Πέτρου Μίχου. Ο Αστέρας εύχεται στον Παναγιώτη Μπουτσικάκη, καλή χρονιά με την ομάδα μας.

Συνεχίζει και ο Νίκος Μπουζούρας!

Μετά τον Μπουτσικάκη , ο Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του  και με τον Νίκο Μπουζούρα . Η ανανέωση του Νίκου Μπουζούρα , αποτελεί εισήγηση του νέου τεχνικού Πέτρου Μίχου. Ο Αστέρας

Όλη η επικαιρότητα