Ένθετα Σπίτι & Διακόσμηση

Ο πιο Έξυπνος Τρόπος για να Απαλλαγείτε από τη Ζέστη του Ήλιου στο Σπίτι

Ακούστε το άρθρο

Εάν πιστεύετε ότι κινδυνεύετε από τις ακτίνες του ήλιου μόνο όταν βρίσκεστε στην παραλία ή σε έναν οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο εκτεθειμένοι κάτω από τον καυτό ήλιο, δυστυχώς κάνετε λάθος. Η υπεριώδης ακτινοβολία εισέρχεται καθημερινά μέσα στο σπίτι σας περνώντας μέσα από τα τζάμια των παραθύρων σας.

Σπύρος Σούλης

Για να έχετε κι εσείς οι ίδιοι, αλλά και τα έπιπλά σας, έως και 99% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και για να ελαττώσετε παράλληλα τη ζέστη που εισέρχεται μέσα στον χώρο σας, χρειάζεται να δράσετε άμεσα, τοποθετώντας θερμοανακλαστικές μεμβράνες στα τζάμια σας.

Τοποθετήστε θερμοανακλαστικές μεμβράνες στα τζάμια σας για μεγαλύτερη προστασία.

Τοποθετήστε θερμοανακλαστικές μεμβράνες στα τζάμια σας για μεγαλύτερη προστασία.

Οι θερμοανακλαστικές μεμβράνες είναι μια απαραίτητη και χρήσιμη λύση. Κόβουν την ηλιακή ακτινοβολία πάνω από 80% και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση λειτουργίας του κλιματιστικού κατά 30%. Επίσης, το κλιματιστικό σας, εκτός από το γεγονός ότι χρειάζεται να λειτουργεί λιγότερο, εξοικονομώντας ενέργεια για το περιβάλλον και χρήματα από την τσέπη σας, φτάνει στην επιθυμητή θερμοκρασία έως και 34% πιο γρήγορα χρονικά, χάρη στις θερμοανακλαστικές μεμβράνες.

Ένα, ακόμη, θετικό που θα έχετε μετά την τοποθέτηση των θερμοανακλαστικών μεμβρανών, εκτός από την προστασία από τον ήλιο, είναι και το γεγονός ότι τα τζάμια σας θα γίνουν πιο ανθεκτικά και με μεγαλύτερη αντοχή. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση παραβιάσης του χώρου που κάποιος προσπαθήσει να σπάσει το τζάμι σας ή σε περίπτωση απλού ατυχήματος ή ζημιάς, η τζαμαρία δεν θα καταρρεύσει, αφού οι μεμβράνες θα συγκρατήσουν τα κομμάτια γυαλιού, τα οποία δεν θα απλωθούν κάτω στο πάτωμα. Αυτή η ιδιότητα παρέχει μεγάλη ασφάλεια σε χώρους που υπάρχουν παιδιά.

Θωρακίστε τις τζαμαρίες σας με θερμοανακλαστικές μεμβράνες.

Θωρακίστε τις τζαμαρίες σας με θερμοανακλαστικές μεμβράνες.

Tip: Επιλέξτε μεμβράνες σε ουδέτερο χρώμα. Λειτουργούν το ίδιο αποτελεσματικά, μειώνουν σημαντικά την αντανάκλαση του ηλίου και με αυτόν τον τρόπο εμποδίζουν την αύξηση της θερμότητας μέσα στο σπίτι σας. Ακόμη, το γεγονός ότι έχουν ουδέτερο χρώμα, συμβάλλει στο να μην υπάρχει καμία διαφορά στη φωτεινότητα του χώρου.

Αποφύγετε τις θερμοανακλαστικές μεμβράνες που καθρεφτίζουν έντονα, καθώς μειώνουν σε μεγάλο βαθμό το εισερχόμενο φως.

Προτιμήστε μεμβράνες σε ουδέτερο χρώμα που να μην καθρεφτίζουν.

Προτιμήστε μεμβράνες σε ουδέτερο χρώμα που να μην καθρεφτίζουν.

Για την σωστή τοποθέτησή τους πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο.

Το κόστος τους εξαρτάται από τις επιφάνειες που θέλετε να καλύψετε, ενώ με την πάροδο του χρόνου σας υπόσχονται απόσβεση των χρημάτων που θα δώσετε για να τις τοποθετήσετε.

Αν αυτήν την περίοδο νοικιάζετε το διαμέρισμα που κατοικείτε και θέλετε μια πιο οικονομική λύση για προστασία από τον ήλιο και περισσότερη σκίαση, σας προτείνουμε να βάλετε εναλλακτικά ηλεκτροστατικές μεμβράνες. Μπορείτε να τις κολλήσετε και μόνοι σας μιας και η διαδικασία είναι πολύ απλή. Βάζετε νερό σε ένα βαποριζατέρ, ψεκάζετε με αυτό το τζάμι και έπειτα τοποθετείτε τις ηλεκτροστατικές μεμβράνες. Δεν έχουν κόλλα στο πίσω μέρος τους και αυτό καθιστά πιο εύκολη όλη την διαδικασία. Ανά πάσα στιγμή τις αφαιρείτε με τον ίδιο τρόπο, χωρίς να μείνουν σημάδια και κόλλες στα τζάμια σας. Μπορείτε, αφού τις ξεκολλήσετε,να τις επαναχρησιμοποιήσετε σε κάποιο άλλο τζάμι. Μπορεί να μην έχουν την ίδια απόδοση με τις θερμοανακλαστικές μεμβράνες, αλλά είναι μια εύκολη και οικονομική λύση για μόνιμη σκίαση του χώρου. Μπορείτε να τις επιλέξετε για να προσθέσετε και μια νέα διακοσμητική πινελιά στον χώρο σας, αφού κυκλοφορεί πλήθος από διακοσμητικά σχέδια σε ηλεκτροστατικές μεμβράνες βιτρώ που μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα με είδη εσωτερικής διακόσμησης.

Χρησιμοποιήστε ηλεκτροστατικές μεμβράνες με σχέδια για να διακοσμήσετε τον χώρο σας.

Χρησιμοποιήστε ηλεκτροστατικές μεμβράνες με σχέδια για να διακοσμήσετε τον χώρο σας.

Όλη η επικαιρότητα