WEB tv Κινηματογράφος

Ο πιο meta υπερήρωας επιστρέφει! – Δείτε το τελικό τρέιλερ του «Deadpool 2»

Ακούστε το άρθρο

Ο Μάιος πλησιάζει και η αντισυμβατική καμπάνια για το σίκουελ του «Deadpool» ολοκληρώνεται με το τελικό τρέιλερ της ταινίας. Μετά τη βιντεο-παρουσίαση του The Cable (Τζος Μπρόλιν), τη «συντροφιά» του Deadpool στο δεύτερο φιλμ, το πρώτο βίντεο με τον Ρέινολντς να υποδύεται τον θρυλικό, τηλεοπτικό ζωγράφο Μπομπ Ρος με τα φουντωτά μαλλιά-σήμα κατατεθέν και τις συμβουλές-νοικοκυριού στο ιστορικό, αμερικάνικο περιοδικό Good Housekeeping, ο πιο meta υπερήρωας άνοιξε τα χαρτιά του σίκουελ με το πρώτο τρέιλερ πριν από έναν μήνα, παρουσιάζοντας σήμερα το τελικό!

Ο Ράιαν Ρέινολντς ως «Deadpool» έρχεται στα μέσα Μαΐου με συντροφιά τον Τζος Μπρόλιν και τον Τζακ Κέσι («Baywatch») στο ρόλο του κεντρικού κακού, που αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, φημολογείται ότι είναι ο Ιρλανδός μεταλλαγμένος Black Tom Cassidy. Η σκηνοθετική διεύθυνση του σίκουελ ανήκει στον Ντέιβιντ Λιτς του «John Wick», μετά την αποχώρηση, λόγω δημιουργικών διαφορών, του σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας Τιμ Μίλερ.

Σύμφωνα με την (ανατρεπτική) επίσημη σύνοψη:

Αφού επέζησε μια σχεδόν μοιραίας επίθεσης, ο Γουέιντ Γουίλσον aka Deadpool αγωνίζεται να εκπληρώσει το όνειρό του: να γίνει ο πιο καυτός μπάρμαν και να συμβιβαστεί με το γεγονός πως δεν έχει πια αίσθηση της γεύσης. Αναζητώντας ξανά το «αλατοπίπερο» της ζωής, καθώς κι έναν πυκνωτή ροής, ο Γουέιντ θα αντιμετωπίσει νίντζα, τη yakuza και μία αγέλη από σεξουαλικά πεινασμένα σκυλιά, όσο ταξιδεύει τον κόσμο προσπαθώντας να ανακαλύψει τη σημασία της οικογένειας, της φιλίας και της γεύσης – μιας νέας γεύσης για περιπέτεια που θα του αποφέρει την κούπα καφέ με τον τίτλο «Ο Καλύτερος Εραστής του κόσμου»!

Το πρώτο «Deadpool» πήρε χρόνια διαπραγματεύσεων και παλινωδιών στην παραγωγή, για να καταφέρει να ολοκληρωθεί. Η πρώτη προσπάθεια του Ρέινολντς στο ρόλο του μεταλλαγμένου αντιήρωα, στο «X-Men Η Αρχή: Γούλβεριν», δεν έκανε και την καλύτερη εντύπωση, και το στούντιο υπήρξε διστακτικό για να του δώσει μια δική του, σόλο ταινία. Αλλά, ευτυχώς, εκεί που όλα έμοιαζαν χαμένα, μια «σταλιά» δοκιμαστικού υλικού που διέρρευσε, έδωσε στο project την ώθηση που χρειαζόταν και το αποτέλεσμα ήταν η τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας.

Το «Deadpool 2» κυκλοφορεί στην Ελλάδα 17 Μαϊου από την Odeon.

Πηγή: cinemagazine

Όλη η επικαιρότητα