Κόσμος

Ο Πιστόριους έστελνε μηνύματα στο μοντέλο Κέιτ Πράις κατά τη διάρκεια της δίκης

o_pistorioys_estelne_minymata_sto_montelo_keit_prais_kata_ti_diarkeia_tis_dikis.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο Νοτιοαφρικανός αθλητής έστειλε τις ευχαριστίες του προς το μοντέλο, αφού πρώτα είχε συζητήσει μαζί της για τη δίκη του τον Μάρτιο και ένα μήνα αργότερα την έκανε follow στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, η Κέιτι Πράις ανέφερε πως ο Οσκαρ Πιστόριους της έστελνε μηνύματα στο twitter την ώρα της δίκης για τη δολοφονία της κοπέλας του.
 
«Ήταν άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων κατά τη διάρκεια της υπόθεσης. Είναι παράξενο, έτσι δεν είναι; Ο ίδιος έλεγε, «Ευχαριστώ για την υποστήριξη». Ηταν γενική κουβεντούλα. Ήταν η πρώτη φορά που μου έστελνε μήνυμα». 

Το 36χρονο μοντέλο που έχει στήλη σε περιοδικό είχε γράψει για τη δίκη του Πιστόριους: «Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή από που είσαι ή τι κάνεις. Είμαστε όλοι ίσοι, όταν πρόκειται για δικαστική υπόθεση και καμία προκατάληψη ή εξωτερικούς παράγοντες, δεν θα πρέπει να περιπλέξει τη διαδικασία. Είμαι σίγουρη πως δεν πρόκειται να κρίνουμε τον Όσκαρ στις θεωρίες των άλλων ανθρώπων που προβάλλονται στα ΜΜΕ». 

Υπενθυμίζουμε πως ο Οσκαρ Πιστόριους τιμωρήθηκε για την δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ με πέντε χρόνια κάθειρξη και άλλα τρία χρόνια με αναστολή για οπλοχρησία. 

Όλη η επικαιρότητα