Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Πολιτισμός

«Ο πολιτισμός ως μοχλός ανάπτυξης, απολογισμός – προοπτικές εξέλιξης» (βίντεο)

Η εκδήλωση είναι μια διοργάνωση του Olympia Forum σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα για την ενίσχυση και ανάδειξη των πολιτιστικών στοιχείων και της πλούσιας κληρονομιάς που διαθέτει ο τόπος μας
Ακούστε το άρθρο

Η «Φλόγα Πολιτισμού» ανάβει σήμερα στον Πύργο και πιο συγκεκριμένα στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, όπου στις 7μ.μ. ξεκίνησε η εκδήλωση με θέμα «Ο πολιτισμός ως μοχλός ανάπτυξης, απολογισμός – προοπτικές εξέλιξης». Πρόκειται για την παρουσίαση της στρατηγικής ανάπτυξης και εξέλιξης του Πολιτισμού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με κεντρικό ομιλητή τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας Νίκο Κοροβέση.

Η εκδήλωση είναι μια διοργάνωση του Olympia Forum σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα για την ενίσχυση και ανάδειξη των πολιτιστικών στοιχείων και της πλούσιας κληρονομιάς που διαθέτει ο τόπος μας. Το συντονισμό έχει αναλάβει η η δημοσιογράφος Νάντια Μανιάτη και έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν εκπρόσωποι συλλόγων οι οποίοι στο τέλος των εργασιών θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετηθούν σε θέματα πολιτισμού, εκπρόσωποι φορέων, αιρετοί από όλες τις βαθμίδες και πολίτες.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση:

Όλη η επικαιρότητα