Κόσμος

Ο Πούτιν απαγόρευσε στην κόρη του να βγει εκτός Ρωσίας

Η Μαρία Βοροντσόβα ήθελε να γιορτάσει τα 37α γενέθλιά της στο εξωτερικό, ωστόσο έλαβε αρνητική απάντηση από τον πατέρα της.
Ακούστε το άρθρο

Σε ρωσικό έδαφος θα παραμείνει η κόρη του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για να γιορτάσει τα γενέθλιά της στις 28 Απριλίου, καθώς ο πατέρας της δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Όπως φαίνεται ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν άφησε την κόρη του να βρεθεί για διακοπές σε μια τροπική παραλία -σε φιλική της Ρωσίας χώρα- με τον νέο της σύντροφο, γιατί υπήρχαν υποψίες ότι η ίδια δεν θα επέστρεφε στη Ρωσία.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η μεγαλύτερη κόρη του προέδρου δεν σχεδίαζε να επιστρέψει στη Ρωσία» υπογράμμισε το ρωσικό δίκτυο General SVR στο Telegram, χωρίς να μπορεί κανείς να διευκρινίσει προς το παρόν τους λόγους για να κάνει κάτι τέτοιο η Μαρία Βοροντσόβα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όχι μόνο ο Πούτιν «άναψε» κόκκινο φως για το ταξίδι στο εξωτερικό, αλλά παράλληλα, αύξησε και την προσωπική ασφάλεια της κόρης του, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Ο Πούτιν απάντησε με μια κατηγορηματική άρνηση, ενισχύοντας μάλιστα τα μέτρα ασφαλείας της Μαρίας», ανέφερε το General SVR, επικαλούμενο πληροφορίες από το Κρεμλίνο.

Η Μαρία Βοροντσόβα, που γεννήθηκε όταν ο πατέρας της ήταν κατάσκοπος της KGB, είναι ειδική σε σπάνιες γενετικές ασθένειες στα παιδιά. Είναι κορυφαία ερευνήτρια στο Εθνικό Ιατρικό Ερευνητικό Κέντρο Ενδοκρινολογίας του υπουργείου Υγείας της Ρωσίας, ενώ είναι επίσης ειδική στον νανισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βοροντσόβα σχεδίαζε να ανοίξει ένα ιατρικό κέντρο για πλούσιους πελάτες, γεγονός που ανετράπη μετά την εισβολή που διέταξε ο πατέρας της στην Ουκρανία.

πηγή:in.gr

Όλη η επικαιρότητα