Ηλεία

Ο πρ. αντιδήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Α. Μίγος, για την ημερίδα της 27ης Οκτωβρίου: «Ευκαιρία να ακουστούν απόψεις και προτάσεις»

«Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία της εφημερίδας «Πατρίς» και μια μοναδική ευκαιρία να ακουστούν ιδέες προτάσεις και απόψεις», τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην αντιδήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Ανδρέας Μίγκος με αφορμή τη  δεύτερη ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί στο Δημαρχείο Ανδραβίδας.

Συγκεκριμένα ο πρ. αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Μίγκος δήλωσε:

«Είναι μια πολύ σημαντική προσπάθεια της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» η οποία μαζί με τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, διοργανώνει στις 27 Οκτωβρίου τη δεύτερη αναπτυξιακή ημερίδα  στην Ανδραβίδα για θέματα του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Θα δοθεί με τον τρόπο αυτό η ευκαιρία να ακουστούν οι απόψεις, ιδέες και θέσεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων της περιοχής προκειμένου να εκπονηθεί ένα αναπτυξιακό μοντέλο για την περιοχή μας με τα τόσα πλεονεκτήματα.

Θα δοθεί και εμάς η ευκαιρία να συμβάλλουμε στον προβληματισμό αυτόν αφού την προηγούμενη πενταετία προσπαθήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε πολλές χρηματοδοτήσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου μας και εύχομαι η νέα Δημοτική Αρχή να συνεχίσει και να μας συμπληρώσει.

Και πάλι συγχαρητήρια στον εκδοτικό όμιλο Βαρουξή για την πρωτοβουλία του αυτή και αναμένω με ενδιαφέρον την ημερίδα».

Οι Ηλείοι και ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξής ανέλαβαν δράση με στόχο την «Ανάπτυξη της Ηλείας». Έτσι  την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί στο Δημαρχείο Ανδραβίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ημερίδα.

Σε αυτή θα συμμετέχουν βουλευτές, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς επίσης εκπρόσωποι φορέων και κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι θα καταθέσουν ρεαλιστικές αλλά και καινοτόμες προτάσεις τόσο για την επίλυση προβλημάτων μείζονος σημασίας που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης όσο και υλοποιήσιμες ιδέες που θα αναδείξουν την περιοχή που είναι προικισμένη με όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν τόπο ως ιδανικό.

Να τονιστεί ότι η κεντρική ιδέα της πρωτοβουλίας είναι πως «όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε στόχους και οράματα και να πετύχουμε την αναγκαία και πολυπόθητη ανάπτυξη για την Ηλεία».

Το διάστημα που απομένει μέχρι την πραγματοποίηση της ημερίδας στην Ανδραβίδα (27/10 στις 10.30 π.μ.) βρίσκεται σε εξέλιξη η ανοιχτή διαβούλευση που ήδη έχει ξεκινήσει με όλους τους φορείς της περιοχής, τους βουλευτές, την Περιφέρεια, τη δημοτική αρχή, τους δημοτικούς συμβούλους, τα ΝΠΔΔ, τους προέδρους Τοπικών Συμβουλίων, τους επιχειρηματίες, τους Εμπορικούς Συλλόγους, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και φυσικά τους πολίτες αυτού του τόπου και παρέχεται η δυνατότητα να αναπτύξουν τον προβληματισμό τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Όλες οι προτάσεις θα δημοσιοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ημερίδας και στη συνέχεια θα αποσταλλούν τόσο στους δήμους και την ΠΔΕ όσο και στην Κεντρική Διοίκηση.

Όλη η επικαιρότητα