Categories: Κόσμος

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θέλει να γίνει η Καμίλα βασίλισσα: Ετοιμάζει την βιογραφία του με αποκαλύψεις εναντίον της

Share

Το χάσμα στις σχέσεις της βασιλικής οικογένειας με τον πρίγκιπα Χάρι και την Αμερικανίδα σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, δεν αναμένεται να γεφυρωθεί, καθώς ο «αντάρτης» των βρετανικών ανακτόρων ετοιμάζεται για «πόλεμο» με την μητριά του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο.

Όπως αποκάλυψε στην Telegraph η βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τίνα Μπράουν, «Ο Χάρι δεν ανέχεται την Δούκισσα της Κορνουάλης και ενδέχεται να μεγαλώσει η ρήξη του με την βασιλική οικογένεια αφού θα “κυνηγήσει” την Καμίλα και τον πρίγκιπα Κάρολο στην βιογραφία του, που αναμένεται να εκδοθεί άμεσα».

Η 68χρονη Τίνα Μπράουν, συγγραφέας του βιβλίου «Diana Chronicles», παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Telegraph με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου της βιβλίου «The Palace Papers», το οποίο αναφέρεται στα σκάνδαλα και τα δράματα του οίκου των Ουίνδσορ, μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τον Αύγουστο του 1997. Στη συνέντευξή της η βιογράφος της Νταϊάνα υποστήριξε πως ο 37χρονος δούκας του Σάσεξ δεν αποδέχτηκε ποτέ την σχέση της Καμίλα με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο και δεν θέλει η μητριά του να γίνει βασίλισσα.

Αν και κανείς στην Γηραιά Αλβιώνα δεν περίμενε πως η Δούκισσα της Κορνουάλης θα στεφεί βασίλισσα, όταν ο Κάρολος ανέβει στο θρόνο, η 95χρονη Ελισάβετ εξέπληξε τους πάντες, όταν στις 6 Φεβρουαρίου στο μήνυμά της για τα 70 χρόνια στο θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε πως επιθυμεί, όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς η σύζυγος του να λάβει τον τίτλο της βασίλισσας. Τοπαλάτι του Μπάκιγχαμ μετά τον γάμο του πρίγκιπα της Ουαλίας με την Καμίλα το 2005, είχε ανακοινώσει πως εκείνη θα πάρει τον τίτλο της πριγκίπισσας συντρόφου (princess consort), όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς. Άλλωστε, η Καμίλα για χρόνια δεν ήταν δημοφιλής στη Βρετανία αφού είχε γίνει γνωστή ως το «τρίτο πρόσωπο» στο γάμο του Καρόλου με την Νταϊάνα.

«Ο Χάρι δεν συμπάθησε ποτέ την Καμίλα»

Σύμφωνα με την Μπράουν, ο δούκας του Σάσεξ, που μετά το Megxit, ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια μαζί με τη Μέγκαν και τα δύο παιδιά τους, Άρτσι και Λίλι, πρόκειται να εκδηλώσει δημόσια τα αρνητικά του αισθήματα για την Καμίλα στην αποκαλυπτική βιογραφία του, που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του έτους. «Ο Ουίλιαμ ήταν αηδιασμένος με την επίθεση της Μέγκαν στην Κέιτ επειδή εκείνη (η Κέιτ) δεν μπορούσε να απαντήσει.

Όμως αυτό δεν συγκρίνεται με τίποτα με το πόσο εξαγριωμένος θα γίνει όταν κυκλοφορήσει αυτό το βιβλίο. Επειδή ο Χάρι δεν θα επιτεθεί στην βασίλισσα, αυτή είναι “ιερή”, και πιθανόν δεν θα “κυνηγήσει” την Κέιτ, την οποία συμπαθεί, θα επιτεθεί στον Κάρολο και στην Καμίλα και ίσως, στον Ουίλιαμ», τόνισε η βιογράφος της Νταϊάνα.

«Ο Χάρι δεν συμπάθησε ποτέ την Καμίλα», δήλωσε η Μπράουν, βασιλική συντάκτρια επί χρόνια στο περιοδικό της βρετανικής αριστοκρατίας «Tatler» και δημοσιογράφος στο Vanity Fair. Η ίδια στο νέο της βιβλίο «The Palace Papers» αναφέρει πως πηγή από το παλάτι της αποκάλυψε πως, «όταν ο πρίγκιπας Χάρι πείστηκε να βρεθεί στον ίδιο χώρο με την Καμίλα ήταν σιωπηλός και της έριχνε άγριες ματιές».

Η Μπράουν τόνισε πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανατράφηκε με την πεποίθηση ότι πρέπει να συμπαθήσει την Καμίλα ενώ ο Χάρι είναι πολύ θυμωμένος με την ιδέα ότι η δεύτερη σύζυγος του πατέρα του θα γίνει μια μέρα βασίλισσα.

Οι σχέσεις Ουίλιαμ και Χάρι δοκιμάστηκαν και έγιναν ψυχρές όταν τον Νοέμβριο του 2019 ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ανακοίνωσαν πως παραιτούνται από τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα και θα εγκαταλείψουν τη Βρετανία. Όμως, οι σχέσεις των δύο αδελφών έγιναν, σχεδόν, εχθρικές με το πέρασμα του χρόνου καθώς Μέγκαν και Χάρι πραγματοποίησαν με συνεντεύξεις τους «επιθέσεις»κατά της βασιλικής οικογένειας, με την πρώτη τους συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ να αφήνει εκτεθειμένο το παλάτι με εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη να την παρακολουθούν καθηλωμένοι μπροστά στους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Ο πρίγκιπας Χάρι στην πολυαναμενόμενη βιογραφία του δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει επίθεση στην βασίλισσα, αντίθετα, θα μιλήσει για την ζωή της και για την σχέση του μαζί της. Θα είναι ένα βιβλίο που δεν επιτίθεται στον θεσμό της μοναρχίας, αλλά η διήγηση της ζωής του Χάρι, όπως δήλωσε ο Όμιντ Σκόμπι, συγγραφέας του βιβλίου Finding Freedom, το οποίο αναφέρεται στο Megxit και στη νέα ζωή των Σάσεξ στις ΗΠΑ.

Πάντως, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, η βασιλική οικογένεια ανησυχεί για την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να εκδώσει την βιογραφία του συνεργαζόμενος με τον βραβευμένο με Πούλιτζερ Αμερικανό δημοσιογράφο Τζον Τζόζεφ Μέρινγκερ, αφού ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House έχει αναφέρει πως το βιβλίο «θα είναι γεμάτο εμπειρίες, περιπέτειες, απώλειες και μαθήματα ζωής που βοήθησαν τον Χάρι να διαμορφώσει τον χαρακτήρα του».

Ο Βρετανός γαλαζοαίματος αναμένεται να κάνει «χρυσές δουλειές» με την συγγραφή τριών συνολικά βιβλίων στο εγγύς μέλλον από τα οποία αναμένεται να αποκομίσει κέρδη ύψους 40 εκατ. δολαρίων ενώ σε αυτό το ποσό περιλαμβάνεται και ένα βιβλίο, οδηγός ευεξίας, που θα γράψει η Μέγκαν Μαρκλ.

πηγή:πρώτο θέμα