Ηλεία

Ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού- Αλφειού Τ. Αλτάνης στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΤΟΕΒ Επιταλίου

Ακούστε το άρθρο

Σε εγρήγορση βρίσκεται το τεχνικό τμήμα του ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού για την συντήρηση και την επιδιόρθωση των βλαβών στα αντλιοστάσια του οργανισμού προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα με το πότισμα των καλλιεργειών ενόψει της νέας αρδευτικής περιόδου.

Στην προγραμματισμένη  συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΤΟΕΒ Επιταλίου το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο Καλλίκωμο  παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Τάσος Αλτάνης όπου ενημέρωσε τον πρόεδρο του τοπικού οργανισμού Νίκο Αγγελόπουλο και τα μέλη για τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί.

Εκείνο το οποίο επεσήμανε ο κ Αλτάνης ήταν η επιβεβλημένη συνεργασία των ΤΟΕΒ με τον οργανισμό ώστε άμεσα να αντιμετωπίζονται τα καθημερινά ζητήματα και πρόσθεσε: « Ξεκινήσαμε την συντήρηση όλων των αντλιοστασίων , έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αρδευτική περίοδο και απαιτείται η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων  παραγόντων. Άμεσα επίσης αρχίζει και ο καθαρισμός των διωρύγων Αλφειού και Πηνειού   μετά και τις προσκλήσεις ενδιαφέροντος που δώσαμε στην δημοσιότητα.

«Έχουμε χρέος να προστατεύσουμε το εγγειοβελτιωτικό μας έργο κα τους αρδευτές μας» ανέφερε ο κ Αλτάνης.

Όλη η επικαιρότητα