Ηλεία

Ο Ρ.Σ.Α. ( Ήλιδα 91.1) στη συνεδρίαση ΔΣ Ένωσης Δημοτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Ελλάδος

Ακούστε το άρθρο

Ο Ρ.Σ.Α. ( Ήλιδα 91.1) συμμετείχε στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη στις 15 Νοεμβρίου, με σκοπό τη διερεύνηση  του κοινωνικού ρόλου των Δημοτικών Μέσων καθώς και της ανταγωνιστικής λειτουργίας τους μέσα από τη συνεργασία των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών. Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο επίτιμος πρόεδρος και ιδρυτής του ΔΣ Ρ.Σ.Α. Σπύρος Μπεράτης καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος του Ρ.Σ.Α. Θεόδωρος Τσαπάρας.

Στην έναρξη της συνεδρίασης παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάσος Κακλαμάνος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας, οι οποίοι και χαιρέτησαν την παρουσία των εκπροσώπων των Δημοτικών Μέσων στην Τρίπολη, την πόλη από την οποία ξεκίνησε και η ιδέα της δημιουργίας της ένωσης, κατά τη διάρκεια του πρώτου συνεδρίου των ραδιοτηλεοπτικών μέσων των δήμων.

Ευχαριστούμε πολύ την ένωση δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών Ελλάδος για την πρόσκληση και το ενδιαφέρον τους για τη δημιουργία του νέου ραδιοφωνικού μουσείου Αμαλιάδας και το δήμαρχο Ήλιδας κ.Χρήστο Χριστοδουλόπουλο για την αμέριστη στήριξη του στην προσπάθεια μας.

Δ.Σ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Όλη η επικαιρότητα