Lifestyle Αθλητισμός

Ο Rafael Nadal θα το πάρει το κορίτσι μετά από 14 χρόνια

Ακούστε το άρθρο

Ο Rafael Nadal, 32 χρονών,  χρειάστηκε συνολικά 14 χρόνια για να συγκεντρώσει τους 11 τίτλου στο French Open και τον ίδιο ακριβώς καιρό για να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφο του Maria Francisca Perelló. Φαίνεται πως ο Nadal και ο Perelló, που είναι μαζί από το 2005, έχουν αρραβωνιαστεί εδώ και λίγους μήνες και απλά τώρα έγινε γνωστό.  Παρά την ήττα του από τον Novak Djokovic στον τελικό του Australian Open την Κυριακή, ο Nadal είχε λόγο να χαίρεται και αυτός είναι ο επικείμενος γάμος του, ο οποίος αναμένεται να γίνει το φθινόπωρο στη Μαγιόρκα, από όπου κατάγονται και οι δύο.

Η πρόταση έγινε σε “ρομαντικό ταξίδι” του ζευγαριού στη Ρώμη, τον Μάιο του 2018. Πράγματι, εκείνο το μήνα, ο Nadal βρισκόταν στην ιταλική πρωτεύουσα για το τουρνουά Rome Masters 2018, το οποίο και κέρδισε.

Ο Nadal έχει δηλώσει ότι ενδιαφέρεται να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια με την Perelló. “Θα ήθελα πολύ να έχω παιδιά, αγόρια, κορίτσια”, λέει ο ίδιος,”Είμαι άνθρωπος που αγαπά τα παιδιά και είμαι οικογενειακός τύπος”.  Παρόλα αυτά φρόντισε να διευκρινίσει ότι θα γίνει πατέρας μόνο όταν η αθλητική του καριέρα το επιτρέψει, γιατί δεν θέλει να μένει μακριά απο τα παιδιά του και να χάσει τις οικογενειακές στιγμές.

Η Perelló βρίσκεται συχνά στο γήπεδο για αγώνες του αρραβωνιαστικού της, άλλα σπάνια εμφανίζεται σε άλλες εκδηλώσεις με τον Nadal. Και οι δύο έρχονται σε δύσκολη θέση με τους φωτογράφους και την υπερβολική έκθεση της ιδιωτικής τους ζωής και η Maria Francisca έχει κάνει ξεκάθαρο ότι δεν θέλει να συμμετέχει σε αυτό τον κόσμο της δημοσιότητας, και αυτό είναι ένα στοιχείο που κάνει το Nadal να την ερωτεύεται περισσότερο.

Πηγή: marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα