Κινηματογράφος

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα υποδυεθεί τον Wolfman

Ακούστε το άρθρο

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) εντάσσεται στο «σύμπαν των τεράτων» της Universal. Σύμφωνα με το Variety ο πολυβραβευμένος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία με τίτλο «Wolfman», στην οποία και θα υποδυθεί έναν λυκάνθρωπο. Το σενάριο υπογράφει το συγγραφικό δίδυμο του «Orange is the New Black», Lauren Schuker Blum και Rebecca Angelo.

Η ταινία έρχεται μετά την επιτυχία του «The Invisible Man», και έχει ως στόχο η Universal να επαναφέρει τα «τέρατά της» στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η δημοσίευση του trade-press σημειώνει ότι η νέα έκδοση του Wolfman θα εξελίσσεται στο σήμερα και θα ακολουθήσει τα βήματα του θρίλερ «Nightcrawler» του 2014, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Τζέικ Τζίλενχαλ, Ο χαρακτήρας του «Wolfman» πρωτοεμφανίστηκε από την Universal το 1935 στην ταινία «Werewolf in London».

Η τελευταία ταινία με τον λυκάνθρωπο της Universal έγινε το 2010 με την ταινία «The Wolfman» και πρωταγωνιστή τον Μπενίσιο ντελ Τόρο (Benicio del Toro). Ο κατάλογος των «τεράτων» της Universal περιλαμβάνει επίσης τον Δράκουλα, τη Μούμια, τον Φρανκενστάιν και πολλά άλλα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα