Categories: Ποδόσφαιρο

Ο Ρονάλντο πιέζει την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Share

Ακόμη ένα… επεισόδιο στο «σίριαλ» με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, «παρακολουθεί» η ποδοσφαιρική Ευρώπη. Ο διάσημος Πορτογάλος, έχει διαμηνύησει στους διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ότι θέλει να φύγει από την ιστορική ομάδα, προκειμένου να αγωνισθεί στο Champions League, δυνατότητα που δεν μπορούν να του προσφέρουν οι «κόκκινοι διάβολοι», που ωστόσο θέλουν να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Μάλιστα, η διοίκηση της αγγλικής ομάδας, απέρριψε τις δύο εναλλακτικές που πρότεινε η πλευρά του CR7, δηλαδή είτε να παραχωρηθεί δανεικός για την νέα αγωνιστική περίοδο, είτε να υπάρξει «φιλικό διαζύγιο».

Ο 37χρονος επιθετικός, διαβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία, ότι θα παραμείνει επαγγελματίας ό,τι κι αν γίνει, ενώ ο μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, προσπαθεί να βρει διέξοδο. Και σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «The Athletic», επικοινώνησε με την διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, την ομάδα όπου αναδείχθηκε το πλούσιο ταλέντο του Ρονάλντο στα πρώτα χρόνια της καριέρας του και έχει εξασφαλίσει μία θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το πρόβλημα αυτήν την φορά, εκτός από το οικονομικό, είναι ότι ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ έχει επιφυλάξεις για την ενσωμάτωση του Ρονάλντο, καθώς η ομάδα του βρίσκεται σε μια τρομερή δυναμική εδώ και δύο χρόνια, την οποία ενδεχομένως να διαταράξει η απόκτηση του CR7.

Παράλληλα, όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα «The Sun», ο Ρονάλντο, πιέζει έντονα την διοίκηση της Γιουνάϊτεντ, υποστηρίζοντας ότι έχει στην διάθεση του, πρόταση από ομάδα, ζητώντας να ορισθεί το αντίτιμο για την παραχώρηση του.