Ο σάτυρος του Κολιρίου!

Share

Μια σοκαριστική ιστορία διαβάζουμε στην εφ. «Πατρίς» της 28ης Ιουνίου του 1951.

Ένα οικογενειακό δράμα, που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Πύργου, και πιο συγκεκριμένα, του Κολιρίου. Ένας πα-τέρας … και θύματα του τρία ανυπεράσπιστα κορίτσια.

Ο εφιάλτης που ζούσαν στα χέρια του τρία νεαρά κορίτσια, αποκαλύφθηκε όταν η μεγαλύτερη από αυτά, τόλμησε να τον καταγγείλει. Πρώτο θύμα του σάτυρου, ήταν η ανήλικη και ορφανή βαφτισιμιά του, την οποία βίαζε συστηματικά.

Δεύτερο θύμα, η μικρότερη από τις δύο κόρες του, την οποία προσπάθησε να βιάσει. Έπειτα από το περιστατικό αυτό, το κορίτσι φοβισμένο το έσκασε από το σπίτι. Τελευταίο θύμα, η μεγαλύτερη κόρη, στην οποία επίσης επιτέθηκε με σκοπό να την βιάσει. Δε δίστασε μάλιστα να την χτυπήσει, ενώ έφτασε στο σημείο, να την τραυματίσει με την χρήση μαχαιριού, καθώς το 18χρονο κορίτσι προσπαθούσε να αντισταθεί.

Για καλή της τύχη, οι φωνές που είχε βάλει κατάφεραν να την σώσουν.

Κάποιοι γείτονες την άκουσαν και εισέβαλαν στο σπίτι, γλιτώνοντας την από τα χέρια του βδελυρού πατέρα της. Με την στήριξη των συγχωριανών της, η 18χρονη προχώρησε σε μήνυση, ενώ ο σάτυρος συνελήφθη και οδηγήθηκε σε δίκη.