Lifestyle

Ο Σάββας Πούμπουρας για την εξάρτηση από το αλκοόλ: Επινα πολύ, άρχιζα από τις 11 το πρωί – Ελεγα “θέλω να πεθάνω ρε”

Ακούστε το άρθρο

Ο Σάββας Πούμπουρας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Μεσάνυχτα, και μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν αλλά και για την κακή κριτική που δέχτηκε για την παρουσία του στην τηλεόραση.

“Έγω περάσει κρίση με την τηλεόραση. Δεν ψωνίστηκα με τη δημοσιότητα. Δεν την κυνηγούσα. Αλλά όταν λένε άσχημα πράγματα για σένα σε πειράζει.

Δεν φταίνει αυτοί που τα έλεγαν, το θέμα είναι εσύ πώς το αντιμετωπίζεις. Για όλα φταις εσύ ο ίδιος. Μην ψάχνεις να τα ρίξεις σε κάποιον άλλον.

“Έπεφτα το βράδυ για ύπνο, είχα ενοχές και τύψεις και το πρωί έλεγα να μην ξυπνήσω. Γιατί ξύπναγα το πρωί σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως “θέλω να πεθάνω ρε. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί; Δεν θέλω να ξυπνήσω. Δεν θέλω να ξυπνάω έτσι.

Η Αρετή, όταν τα πρωτοφτιάξαμε, ένα πρωί είχε ανοίξει την κατάψυξη και είχε βρει μέσα μπουκάλια με αλκοόλ.

“Τότε, έπινα κατά τις 11, 11 μιση το πρωί ένα ποτό παγωμένο για να διώχνω τον πόνο και να ξεχνάω. Για να φύγω από όλο αυτό το άγχος, για να ξεχάσω όλη αυτή τη βαβούρα στο κεφάλι μου έπινα. Έπινα πάρα πολύ γενικότερα. Και βράδυ και, ένα μικρό διάστημα, έπινα το πρωί γιατί δεν ήθελα να σκέφτομαι. Αυτό το πράγμα σου προκαλούν όλες οι ουσίες που παίρνει ο κόσμος. Και το αλκοόλ. Ξεχνάς. Ξεχνάς για να είσαι στην κατάσταση που δεν σκέφτεσαι οπότε είσαι ήρεμος. Αλλά είσαι ήρεμος με λάθος τρόπο.

Πριν την Αρετή ήταν, εντάξει, χειρότερο το πρόβλημα. Γενικά πίναμε πολύ και το βράδυ που δουλεύαμε στα μπαρ. Πίναμε πάρα πολύ και ήταν κακό αυτό”.

“Δεν μου λείπει αυτή η ζωή πλέον. Δεν πίνω τώρα, ίσως ένα ποτό όλο τον μήνα ή δύο. Τώρα θέλω ένα χαλαρό ποτάκι ή ένα χαλαρό μπαράκι νωρίς γιατί κουράζομαι”.

via

Όλη η επικαιρότητα