Ποδόσφαιρο

Ο Σιμεόνε ανακοίνωσε ότι παραμένει στην Ατλέτικο

Ακούστε το άρθρο

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε επιβεβαίωσε από το Μόναχο ότι θα συνεχίσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης και πως είναι εκείνος που θα καθίσει στον πάγκο της, στο νέο στάδιο «wanda metropolitano», που θα αγωνίζεται η ισπανική ομάδα από την ερχόμενη σεζόν.

Στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, με αφορμή το Audi Cup που θα γίνει στο Μόναχο 1 και 2 Αυγούστου, με την συμμετοχή της Μπάγερν, Λίβερπουλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και μίας ακόμα ομάδας που δεν έχει γίνει γνωστή, ο Αργεντινός προππνητής, εμφανίστηκε αποφασισμένος για την παραμονή του.

«Εάν ακολουθήσουμε τα πράγματα και τον τρόπο που έχουμε συζητήσει με την ομάδα….υποθέτω ότι θα έρθω στην Γερμανία γι αυτή την διοργάνωση», είπε χαρακτηριστικά σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχουμε σε αυτό το τουρνουά με δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Champions League την επόμενη χρονιά. παίζοντας εκεί πριν από την έναρξη της σεζόν θα είναι χρήσιμο να κατανοήσουμε το επίπεδο μας», πρόσθεσε ο Σιμεόνε που έφτασε στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στην συνέντευξη Τύπου ήταν επίσης, ο προπονητής της Μπάγερν, Κάρλο Αντσελότι και της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα