Media

Ο ΣΚΑΪ απέλυσε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Ακούστε το άρθρο

O τηλεοπτικός σταθμός  ΣΚΑΙ έλυσε τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ύστερα από συνάντηση που είχε ο ίδιος με στέλεχος του σταθμού.

Την οργή του καναλιού προκάλεσε η δήλωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αναφορικά με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την επίθεση που δέχθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του  ο δημοσιγράφος, όπου αναφερόμενος στην επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου, είπε: «Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό».

Η συγκεκριμένη φράση περί «πρώην συντρόφων» φαίνεται ότι θορύβησε τον ΣΚΑΪ, ο οποίος με ανακοίνωσή του υπογράμμισε ότι:

«Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».

Μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε με «αιχμές» στον σταθμο και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook είπε πως δεν ανακαλεί τους “απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού”, όπως ο ΣΚΑΪ ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

Με πληροφορίες από Typologies.gr 

Όλη η επικαιρότητα