Αθλητισμός

Ο «Σόφο» εισέβαλε στην κερκίδα και τα έκανε… Γης Μαδιάμ!

o_sofo_eisevale_stin_kerkida_tis_hapoel_kai_ta_ekane._gis_madiam.png
Ακούστε το άρθρο

Αυτό σίγουρα δεν το περίμεναν οι οπαδοί της εξέδρας της Χάποελ Τελ Αβίβ! Το βράδυ της Δευτέρας, μερίδα ανεγκέφαλων φιλάθλων επιτέθηκε φραστικά με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και ο διεθνής Έλληνας σέντερ που αγωνίζεται στη συμπολίτισσα Μακάμπι, έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε σε μία ολόκληρη κερκίδα με κλωτσιές και μπουνιές!

Ο θηριώδης αθλητής δεχόταν φραστική επίθεση με χυδαίες εκφράσεις σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δυστυχώς στο τέλος δεν συγκράτησε τα νεύρα του με αποτέλεσμα να κινδυνεύει πλέον με βαριά τιμωρία. Ευτυχώς και για τον ίδιο, προτού ξεπεράσει κάθε όριο, οι συμπαίκτες του και και οι άνθρωποι ασφαλείας του γηπέδου, τον οδήγησαν στα αποδυτήρια. Ο Ντέιβιντ Μπλατ δικαιολόγησε εν μέρει τον «Σοφό», χαρακτηρίζοντας «αμόρφωτους ανθρώπους» τους οπαδούς της Χάποελ Τελ Αβίβ που χρησιμοποιούσαν μέχρι και ήχους… ζώων κατά του «Σόφο».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μέσα στον πανικό που ακολούθησε χτύπησε και ο μικρός γιος του προπονητή της Χάποελ, Ερέζ Εντελστάιν, ενώ ο πρόεδρος των γηπεδούχων, Ράμι Κόεν, ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή του ισραηλινού πρωταθλήματος, την παραδειγματική τιμωρία του παίκτη και τον αποκλεισμό του, τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν.

Αγωνιστικά, η Μακάμπι επιβλήθηκε με σκορ 83-80 και μάλιστα έπιασε την αντίπαλό της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Newsroom ΔΟΛ

Όλη η επικαιρότητα