Categories: Κόσμος

Ο Σον Πεν εγκαταλείπει με τα πόδια την Ουκρανία: «Περπατήσαμε χιλιόμετρα μέχρι τα πολωνικά σύνορα»

Share

Την προσπάθειά του να εγκαταλείψει με τα πόδια την Ουκρανία, όπου για έκτη ημέρα σήμερα οι ρωσικές δυνάμεις βομβαρδίζουν ουκρανικές πόλεις, ενώ ένα τεράστιο κομβόι στρατιωτικών ενισχύσεων πλησιάζει απειλητικά το Κίεβο, περιέγραψε ο διάσημος ηθοποιός, Σον Πεν.

Ο 61χρονος ηθοποιός βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στην Ουκρανία στα πλαίσια των γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ.

Ο ίδιος, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, πριν από μερικές ώρες, περπατάει με μία βαλίτσα στο χέρι, δίπλα σε ένα κομβόι οχημάτων με ανθρώπους που εγκαταλείπουν την Ουκρανία, εν μέσω των δραματικών εξελίξεων με τη ρωσική εισβολή.

Τη φωτογραφία συνοδεύει η λεζάντα: «Εγώ και δύο συνάδερφοί μου περπατήσαμε χιλιόμετρα μέχρι τα πολωνικά σύνορα αφού εγκαταλείψαμε το αυτοκίνητό μας στην άκρη του δρόμου. Σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα σε αυτή τη φωτογραφία μεταφέρουν γυναίκες και παιδιά μόνο, στα περισσότερα χωρίς να διακρίνονται αποσκευές, και το μόνο αξίας σε αυτούς τους ανθρώπους είναι ένα αυτοκίνητο».


Όπως έχει γίνει γνωστό, τις τελευταίες ημέρες ο Σον Πεν βρισκόταν στην Ουκρανία για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ που στόχο είχε να καταγράψει τις δραματικές εξελίξεις από την εισβολή της Ρωσίας.

Σε άλλο ποστ, ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης καλεί όλους τους ανθρώπους να δουν το ντοκιμαντέρ “Winter on Fire: Ukraine’s Fight for Freedom” στο Netflix, για να μάθουν την πρόσφατη ιστορία της Ουκρανίας.

Πηγή:Lifo