Lifestyle Μουσική

Ο στίχος στο τραγούδι του Χρήστου Δάντη που προκάλεσε αντιδράσεις (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ο Χρήστος Δάντης επανήλθε στη δισκογραφία με ένα τραγούδι που έχει ήδη προκαλέσει επιθέσεις και οργή, καθώς το «κοσμητικό» επίθετο με το οποίο απευθύνεται στην πρωταγωνίστρια του νέου του βίντεο κλιπ κάθε άλλο παρά κολακευτικό είναι.

«Καρ@@@ σε μισώ» λέει λοιπόν ο Χρήστος Δάντης, ο τραγουδιστής που μας έχει χαρίσει «Το παλιό μου παλτό» και έρχεται αντιμέτωπος με συναδέλφους του, που τον κατηγορούν για κατάντια και κατρακύλα.

Το κομμάτι έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγα 24ωρα, στο YouTube έχει κάτι παραπάνω από 165.000 views και ο στίχος έχει ως εξής:

«Δωσ’ μου το φιλί σου, τη λόγχη την καλή σου, το ξίδι, τη χολή σου κι ευχαριστώ. Προσωπάκι μου εσύ του Ιούδα φτυστό, στο πλάι μου θα σουν αν ήταν χρυσό. Καρ@@@ σε μισώ. Να το ξέρεις, σου αξίζει μόνο αυτό να υποφέρεις».

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Οι αντιδράσεις

Από τις πρώτες που τοποθετήθηκαν δημόσια ήταν η Σοφία Βόσσου που έγραψε στο Facebook: «Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτή του Χρήστου να καταντάνε έτσι. Ντροπή πια δεν είναι αυτή η Ελλάδα, όχι, ντροπή».

Αντίστοιχη ήταν και η ανάρτηση της Άντζυς Σαμίου: «Γιατί ρε Χρήστο; στο βωμό του χρήματος όλα; και ο σεβασμός στη γυναίκα; το παράδειγμα στα μικρά παιδιά; Με απογοήτευσες τόσο πολύ….. μετά από τέτοια καριέρα, τέτοιο ρεπερτόριο, γιατί να ακολουθήσεις κι εσύ την κατρακύλα της εποχής;»

Λίγο αργότερα, η Άντζυ Σαμίου επανήλθε γράφοντας: «Έλα Χρήστο άλλαξε το! Από “καρι@λα σε μισώ” κάνε το “μωρό μου σε μισώ”! Τώρα ο ντόρος έγινε, ζήτα κι ένα συγνώμη από όλες τις γυναίκες που σήμερα γιορτάζουν γιατί είναι η προορίζονται να είναι μάνες και το έσωσες!».

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα