Κόσμος

Ο σύγχρονος Δράκουλας της Τρανσυλβανίας που πίνει ανθρώπινο αίμα και κοιμάται σε φέρετρο

Ακούστε το άρθρο

Ο Ρουμάνος Andreas Bathory πιστεύει ότι οι βρικόλακες δεν είναι προϊόν της φαντασίας μας, αλλά ζουν και υπάρχουν ανάμεσά μας. Μάλιστα αποκάλυψε πως μετά από ένα όνειρο που του άλλαξε τη ζωή, ο ίδιος έχει την καθημερινότητα ενός βρικόλακα.

Ο Bathory δήλωσε πως περιστασιακά κοιμάται μέσα σε φέρετρο, όταν «θέλει να έρθει σε επαφή» με τις ψυχές των πεθαμένων».

Όπως αναφέρει η Mirror, ο Andreas ισχυρίζεται ότι μια μορφή τον επισκέφθηκε στον ύπνο του – ένας πολέμαρχος με όρεξη για αίμα – και ότι αυτός είναι ο «εκλεκτός» για να διαδώσει το μήνυμα.

O «άρχοντας των βρυκολάκων» που διαμένει στα αχανή πεδία του «Κάστρου του Δράκουλα», στην πραγματικότητα το Κάστρο Bran στην Τρανσυλβανία, επιχειρηματολογεί ότι το να πίνει κανείς αίμα δεν έχει σεξουαλικές διαστάσεις και ότι το να είναι κάποιος αληθινό βαμπίρ δεν πρέπει να συγχέεται με τη σύγχρονη έλευση του φετιχισμού για το αίμα.

Ο Andreas ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κρατάω τις αποστάσεις μου από τη σύγχρονη online κοινότητα των βαμπίρ. Εγώ τηρώ μια παράδοση 600 ετών. Η συγκεκριμένη κοινότητα εξασκεί σεξουαλικές πρακτικές που λειτουργούν ενάντια στην πραγματική υψηλή υπόσταση των βαμπίρ. Ο βρυκόλακας μέσα μας δεν ολοκληρώνεται μέσω σεξουαλικών παρεκκλίσεων, φετίχ με αίμα και σαδομαζοχιστικών πρακτικών».

Όσο για τη διάσημη φιγούρα που τον επισκέφτηκε στον ύπνο του, αυτή δεν ήταν άλλος από τον Βλαντ Τέπες, ή αλλιώς Βλαντ ο Παλουκωτής, ο ιστορικός Δράκουλας των Καρπαθίων.

«Πριν από τέσσερα χρόνια, ήρθε στο όνειρό μου. Ήταν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και με αποκαλούσε “γιε μου”. Δεν πιστεύω ότι είμαι απόγονός του, αλλά ότι με επέλεξε για να μεταφέρω το μήνυμά του στη νέα γενιά. Μετά από αυτή τη νύχτα έφερα ένα δώρο στον τόπο όπου σκοτώθηκε και μου είπε: “Η ζωή σου θα αλλάξει για πάντα”. Και άλλαξε».

Ο Andreas ισχυρίζεται ότι αντί να ψάχνει θύματα για να τους δαγκώσει τον λαιμό και να πιει το αίμα τους, υπάρχουν πολλοί εθελοντές που προθύμως το προσφέρουν. Ωστόσο, όπως και το σεξ, έτσι και το να πίνει κάποιος αίμα ενέχει και κάποιους κινδύνους για την υγεία. «Τρεφόμαστε από συναινετικούς δότες μόνο. Θα εκπλαγείτε από το πόσοι άνθρωποι προσφέρουν τους εαυτούς τους όταν μάθουν ότι είσαι βρυκόλακας. Υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία, όχι περισσότεροι όμως από το να διασχίσεις έναν δρόμο».

Στη συνέχεια ο Andreas Bathory ανέφερε: «Μερικές φορές κοιμάμαι μέσα σε ένα φέρετρο όταν θέλω να είμαι νεκρός για τον κόσμο και να διαλογίζομαι. Αν κάποιος μου το έλεγε αυτό πριν από δέκα χρόνια δεν θα μου φαινόταν πραγματικό. Αλλά αν κάποιος αντιμετωπίσει τις δυνάμεις που έχω, θα καταλάβαινε».

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα