WEB tv Ηλεία

O θάνατος του ‘στησε καρτέρι στο Ανήλιο… – Σοκ από τον τραγικό χαμό του Θάνου Αλεξανδρόπουλου

Σε μια άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε μετά τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Θάνος Αλεξανδρόπουλος με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.
Ακούστε το άρθρο

Στο ύψος του Ανηλίου σταμάτησε τα ξημερώματα χθες ο χρόνος για τον Θάνο Αλεξανδρόπουλο από την Ζαχάρω, αφού το νήμα της ζωής του 37χρονου επιχειρηματία κόπηκε με τον πιο άδοξο και βίαιο τρόπο, έπειτα από φοβερό τροχαίο δυστύχημα το οποίο επέφερε τον ακαριαίο θάνατό του.

Η στιγμή που προκάλεσε το μοιραίο έγινε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με φορτηγό που οδηγούσε προς την αντίθετη κατεύθυνση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ένα ακόμα ΙΧ που κινούταν επί του σημείου, του οποίου ο 48χρονος οδηγός νοσηλεύεται με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο του Ρίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.

Δρομολόγιο… θανάτου

Η είδηση του θανάτου του Θάνου Αλεξανδρόπουλου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη Ζαχάρω αλλά και σε ολόκληρη την Ηλεία, αφού ο εκλιπών, λόγω της χρόνιας ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο αλλά και για το γεγονός ότι διατηρούσε καφετέρια στο κέντρο της πόλης, ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός, με το κατάστημα όπου δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια να αποτελεί στέκι όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και για φίλους και παλιούς συμπαίκτες του Θάνου οι οποίοι περνώντας από το σημείο θα έκαναν πάντα μια στάση για να δουν τον 37χρονο και να θυμηθούν μαζί του στιγμές από τα γήπεδα και όχι μόνο. Σε αυτό το σημείο, μετέβαινε και ο ίδιος τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας προκειμένου να ανοίξει το μαγαζί του όπως κάθε άλλη μέρα, όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον…

Ο Θάνος Αλεξανδρόπουλος τα τελευταία χρόνια διέμενε μόνιμα στην Καλαμάτα μαζί με τη σύζυγό του, Χαρά και το δέκα μηνών παιδάκι τους και καθημερινά έκανε το δρομολόγιο μέχρι τη Ζαχάρω προκειμένου να λειτουργήσει την καφετεριά του και ακολούθως επέστρεφε στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα και την οικογένειά του, η οποία μένει πλέον πίσω χωρίς το στήριγμά της και με ένα μεγάλο και αναπάντητο γιατί…

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο

Η είδηση του σφοδρού τροχαίου δυστυχήματος έγινε γρήγορα γνωστή στη Ζαχάρω και την ευρύτερη περιοχή και στην αρχή κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που επιφύλαξε η μοίρα στον 37χρονο. Λίγο αργότερα, στο νοσοκομείο του Πύργου όπου μεταφέρθηκε ο αδικοχαμένος άνδρας εκτυλίχτηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τους γονείς του, συγγενείς αλλά και φίλους του που έφτασαν πρώτοι χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς είχε συμβεί και αν ο άνθρωπός τους βρίσκεται στη ζωή. Δυστυχώς, η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που ο θάνατος του 37χρονου ήταν ακαριαίος και στο ΓΝ Ηλείας απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Έγραψε τη δική του ιστορία στα γήπεδα

Ο Θάνος Αλεξανδρόπουλος εκτός από ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και ένας αγαπητός άνθρωπος ήταν και ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες των τελευταίων ετών στο ηλειακό – και όχι μόνο –ποδόσφαιρο. τελευταίων ετών στο ηλειακό – και όχι μόνο –ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε πολύ νεαρή ηλικία στον ΠΑΟ Κακοβάτου και το μπάσκετ στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, όμως τον κέρδισε τελικά το ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος στους ερυθρόλευκους της Ζαχάρως μέχρι και πριν τέσσερα χρόνια (σεζόν 2016-2018), όταν και αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του!

Στην πολύχρονη καριέρα του στα γήπεδα της Ηλείας και της Μεσσηνίας, πέρασε από τα μικρά τμήματα του Πανηλειακού, για να συνεχίσει σε ομάδες του γειτονικού νομού όπως ο Αστέρας Αρφαρών και ο Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων, πριν επιστρέψει στην περιοχή μας και τον Κένταυρο Μαγούλας, με προπονητή τότε τον συμπατριώτη του Άρη Ρουμελιώτη! Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΦΟ Πανόπουλου, με τον οποίο ανέβηκε στη Γ΄ εθνική, και αργότερα στον Αστέρα Αμαλιάδας, έχοντας περάσει και από τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά και τον Αίαντα Γαστούνης.

Αύριο το τελευταίο αντίο

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί αύριο το μεσημέρι στις 2 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στα Ροδινά της Ζαχάρως όπου θα τελεστεί η κηδεία του 37χρονου και συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα του πουν το στερνό αντίο.

Το Patrisnews εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του.

Όλη η επικαιρότητα