Lifestyle

Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η κόρη του

Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης το φύλο του μωρού που περιμένει η κόρη του Φωτεινή Αθερίδου με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλαρά. Ο Θοδωρής Αθερίδης καθοδόν προς το θέατρο Μικρό Παλλάς, όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Art”, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και ενώ προσπαθούσε να είναι συγκρατημένος η χαρά του ήταν ολοφάνερη.




«Είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, αλλά αυτα τα πράγματα πρώτα γίνονται και μετά μιλάμε» είπε ο Θοδωρής Αθερίδης και συμπλήρωσε: «Με το καλό, με το καλό, πρώτα ο Θεούλης. Ό,τι θέλει ο Θεούλης. Δεν είναι επιφύλαξη είναι να μην τα πειράζουμε τα πράγματα, είμαστε μια χαρά».



Όσο για τον καλύτερο ρόλο της ζωής του, ο ίδιος σημείωσε ότι τον ζει ήδη ως πατέρας εδώ και χρόνια με την κόρη του. «Ελπίζω να μου δοθεί τώρα αυτό και να κάνουμε και την συνέχεια, να το παίξουμε σωστά όλο το έργο», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης και αποκάλυψε ότι «ξέρουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα έχουμε αγοράκι». Ο ηθοποιός στην συνέχεια δέχθηκε το δώρο της εκπομπής, που ήταν ένα t-shirt το οποίο έγραφε, τι άλλο; «The Grandfather».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Thodorisatheridis

Πηγή: Ladylike

Όλη η επικαιρότητα