Κινηματογράφος

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος “θάβει” το Cats στη χειρότερη κριτική που έχουμε ακούσει ποτέ στην Ελένη

“Είναι η χειρότερη ταινία της εβδομάδας, της χρονιάς και ίσως της δεκαετίας. Πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε πόσο κακό είναι”!

Το γνωστό θεατρικό μιούζικαλ Cats βγαίνει στον κινηματογράφο και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος κάνει την πιο αυστηρή κριτική που έχουμε ακούσει ποτέ στην Ελένη. Ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου “έθαψε” την ταινία με απίστευτες ατάκες που άφησαν ακόμα και την Ελένη Μενεγάκη με το στόμα ανοιχτό! Μετρήστε…

“Είναι η χειρότερη ταινία της εβδομάδας, της χρονιάς και ίσως της δεκαετίας. Πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε πόσο κακό είναι!

Είχα δει το θεατρικό, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγινε επιτυχία. Δεν έχει πλοκή, οι χαρακτήρες μπαίνουν βγαίνουν. Μερικές από τις κομπάρσες γάτες ερχόντουσαν και δίπλα σου και κάθονταν, για να περάσει λίγο η ώρα γιατί δεν υπήρχε αφήγηση.

Τα εφέ είναι τόσο περίεργα και ψεύτικα, κοιτάς την ταινία να δεις ποιοι είναι αυτοί. Δυστυχώς φαίνονται. Φαίνεται ένα πρόσωπο που φοράει ένα τρίχωμα που πολλές φορές είναι και γούνα, τα αφτιά κουνιούνται λες και υπάρχει κάποιος πίσω με μοχλούς και τα πηγαίνει λίγο έτσι.

Είναι τραγούδια που ακούγονται σαν κλαψουρίσματα.

Δεν σε κερδίζουν ποτέ αυτά τα πλάσματα. Οι κλίμακες των γατών με τα σκηνικά είναι ανισόρροπη. Είναι ένα ακανόνιστο συνονθύλευμα τραγουδιών και χαρακτήρων… Δεν σε ενδιαφέρει καθόλου να δεις τι θα γίνει με όλες αυτές τις γάτες. Το Cats κάνει κακό στο μιούζικαλ.

Εγώ λέω να πάτε να το δείτε γιατί είναι τόσο κακό που δεν είναι από αυτά που λες “μέτριο, βαριέμαι”, είναι “να δω πόσο κακό μπορεί να γίνεται όσο περνάει η ώρα”.

Οι συνάδελφοι βγήκαν ζαλισμένοι έξω, νομίζω άρχισαν το τσιγάρο κι αυτοί που δεν κάπνιζαν ποτέ.

Λάσπη είναι η μουσική στην ταινία, έχει τόσα πολλά στυλ κακά ενορχηστρωμένα.

Είναι όλο λάθος! Όλο!”

“Δεν σε έχω ακούσει ποτέ να μιλάς έτσι”, είπε αποσβολωμένη η Ελένη Μενεγάκη κι ενώ κάθε γάτα που σέβεται τον εαυτό της κρύφτηκε από ντροπή…

Όλη η επικαιρότητα